Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот vikt0r, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Мали лаптопи за мали деца

пријавена од jpetrov пред 1 година, 3 месеци. (it.com.mk)

Што ќе добиете кога имате вишок ентузијазам и желба за самопромоција, а недостаток на стратешки пристап и одмереност...

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

СОЊА НИКОЛОВСКА ОД ТАТ ПОВТОРНО ИЗМАМИ БИТОЛЧАНИ

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (www.sitel.com.mk)

Ја би да и дадат награда, а за измамените затвор. Виртуоз е женава нема што :)

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Оглас за работа

пријавена од глиша пред 1 година, 3 месеци. (img201.imageshack.us)

Ве молам помогнете, следува награда.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Прилепчани ќе рушат Гинисов рекорд

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (prilep.blog.com.mk)

76.620 сарми за 76.620 жители.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Компајлирање на Linux кернел

пријавена од liquidworm пред 1 година, 3 месеци. (it.com.mk)

Linux кернелот е делот кој се нарекува срцето на GNU/Linux оперативниот систем. Тоa беше онаа последна состојка за реализирање на сонот на Ричард Сталман (Richard Stallman), односно за создавање на оперативен систем кој ќе биде слободен софтвер.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Дали македонските студенти го бараат невозможното?

пријавена од zabrcanec пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.blogspot.com)

ТВ прилозиве говорат за 2 важни студентски настани кои деновиве ја разбрануваа младинската мисла и севста за студентски права и студентска слобода. Го бараат ли студентите во Макдонија невозможното или ова е само еден скромен чекор пред повторно да бидат замолчени? Имаат ли свој заштитник?

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Менувам Томос за ваучер

пријавена од ta4ka пред 1 година, 3 месеци. (www.reklama.com.mk)

Уште еден бисер по огласите.

29 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Здрава храна :)

пријавена од Vnuce пред 1 година, 3 месеци. (on.net.mk)

Ма, зае*и холестерол, мрснотии, артерии, вени... и сите тие глупости.. ова е добро!

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Џорџ Буш vs. чевел (видео)

пријавена од Igorce пред 1 година, 3 месеци. (zdravo.com.mk)

Ирачки новинар неочекувано го фрлил својот чевел врз претседателот на САД Џорџ Буш, додека тој се ракувал со премиерот Нури ал Малики. Новинарот веднаш бил изнесен од салата.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Лугархија број 3, декември 2008

пријавена од vikt0r пред 1 година, 3 месеци. (ezine.lugola.net)

Нема опис...

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Солидарност!

пријавена од femgerila пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

И во Грција како и кај нас во еден момент стана јасно оти луѓето не емигрираат од држата туку државата емигрира од луѓето.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Каде живее Дедо Мраз

пријавена од Leonova пред 1 година, 3 месеци. (ladym.blog.com.mk)

Приказна за Дедо Мраз

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Заработка преку блог

пријавена од sead93 пред 1 година, 3 месеци. (komunikacii.net)

Да се стартува блог е бесрамно ефтино и едноставно, постојат огромен број бесплатни сервиси каде за пoмаку од две минути може да се направи пристоен блог. Од друга страна пак да се заработува со блогот е вистински предизвик.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Мастеркард реклама на македонски начин

пријавена од jpetrov пред 1 година, 3 месеци. (jovansblog.dobroutro.com)

Ненад продава ваучер...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Млади администраторки

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 3 месеци. (www.motika.com.mk)

За сите администратори и идни админи како и за сите да видат што пропуштаат! :) [NSFW]

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто