Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот vikt0r, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

MorfeoShow на Македонски

пријавена од strumjan пред 1 година, 6 месеци. (top.net.mk)

Joomla! компонента за креирање галерии – MorfeoShow. Од оваа верзија, 1.2.0, со неа можете да создавате неколку типови галерии: * Класични со стандарден изглед * Флеш * Мапи (преку Google Maps) * Надворешни (Picasa и Flickr) Едноставна и интуитивна за работа.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Анализа на заедницата на Кајмакот

пријавена од gemidjy пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Еве. Да ѝ ја исполнам желбата..знам дека постот е кул. Ќе биде меѓу најпопуларните. Па затоа, сакајте ме како никој друг.

43 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови