Инфо за vaskoav

Корисник од:
31 март 2007
Пријавени статии:
2
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот vaskoav (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Добар виц !!!

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.on.net.mk)

Мажи и жени... Класика!

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Torrent junkie

пријавена пред 3 години. (btjunkie.org)

Уште еден сајт за симнување торенти, сепак вреден да се ѕирне. Одличен избор и интерфејс. User friendly, разбираш!!!

3 коментари | проблем? | категорија: Забава