Инфо за ukion

Корисник од:
17 јануари 2008
Пријавени статии:
31
Популарни:
6
Однос на популарност:
19%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ukion (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Математички доказ за бог

пријавена пред 2 години, 1 месец. (ohridskion.blogspot.com)

Можеби религија + астрономија изгледат чуден спој, ама еден американец, кој во најмала рака можам да го наречам чудак, Sollog Immanuel Adonai-Adoni, инаку роден како John Patrick Ennis, ги имат обединето во своето интригантно дело...

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Dark Карпуш - Црн леб - комбинација

пријавена пред 2 години, 1 месец. (ohridskion.blogspot.com)

Пред некој ден, т.е. вечер, некаде околу 8 часот, ме пуштија од дома да купам леб. Ми порачаја обавезно црн да бил затоа што моите се големи приврзаници на здрава храна (или обоена :) во овој случај). И си тргнав јас да го купам тој лебот во најблиското продавниче, ама тамо да ти немало црн, па ...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Нивото на Охридско Езеро

пријавена пред 2 години, 1 месец. (ohridskion.blogspot.com)

Викендов нивото на водата во езерото беше многу ниско. Се зачудив зошто никаде по весници и телевизии немат ништо, никаква осуда на владата од типот „им ја пуштија водата во Албанија“, „Албанија е во енергетска криза“ па...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Стечајци

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Kaко и многупати досега, центарот на Скопје е блокиран. Вчера полошо, денес не толку... Утре, не знаeме...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Тројна формула за името?!

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Нимиц предложил тројна формула (a2+b2=c2 ???) за нашето име?!!!

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Блудница Вавилонска (за визното „олеснување“)

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Не знам колку сте запознаени со овој термин, ама многу академски изучувачи на Библијата се имаат сложено дека терминот Блудница Вавилонска е Астрологијата, чии темели се поставени во Вавилон отприлика во исто време со градењето на Кулата, а со иста цел: пркосење на Бога.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Шчо прочитафме?

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Во центарот на написов е просечниот македонец; Тебе ти се обраќам: Шо прочита ти во последнава година? Кои и какви и чии книги, списанија, написи, колумни... Намерата не ми да се расправам, туку да те прашам. Не да ти давам совети, туку да те поттикнам сам да размислиш, да се анализираш ...

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Македонија е Грција – на YouTube

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Незнам дали да се нервирам или да прескокнам. Ама ваљда појќето Македници, го прескоквет ова (зш е веќе видено), ама ево јас пак за истото.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Мапа од Македонија на мермерен ѕид во Рим

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Во Рим на една од четирите мермерни мапи, била изгравирана мапа на Македонија уште во времето пред Христа.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Визуелен таг генератор

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (mislam.blogspot.com)

Презентирање на бесплатна визуелна веб алатка за визуелно генерирање Technorati тагови.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

WYSIWYG таг генератор

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ukion.blogspot.com)

Widget Tool за изработка на HTML тагови со линкoви до познатите блог пребарувачи, како на пример Technorati. Користи CSS едитор за тагови и може да се постави на секој ваш блог пост. Македонско производство. Пробајте го.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови