Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот ukion, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

ИЗРАБОТКА НА ВЕБ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

пријавена од ukion пред 7 месеци, 2 седмици. (pretpriemac.com)

Совети и препораки за успешна веб презентација на вашиот бизнис.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Пирати во Европскиот парламент

пријавена од Lavot пред 10 месеци. (www.taratur.com)

Во Европскиот парламент ќе седне и најмалку еден ’пират’ од Шведска. Пиратската партија, која се залага за слободно симнување филмови, музика и сл од интернет освои над 200.000 гласови!

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Како да инсталирате vBSEO ?

пријавена од Bananaman пред 8 месеци, 1 седмица. (www.vbulletin-mk.com)

Туторијал како да инсталирате vBSEO на вашиот vBulletin.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Брз водач за vBulletin инсталација

пријавена од Bananaman пред 8 месеци, 1 седмица. (www.vbulletin-mk.com)

Брз водич како да инсталирате vBulletin на вашиот хост.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

A Name is a Name - Trailer

пријавена од ukion пред 8 месеци, 1 седмица. (blic.mk)

Документарен филм за Македонија и вистината за нејзиното име, режиран од ислаѓанецот Sigurjón Einarsson. Браво, секоја чест. Гледа светот што е вистината.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Софтвер за внатрешно уредување за аматери

пријавена од ukion пред 1 година, 1 месец. (ohridskion.blogspot.com)

Сакате да го преуредите станот?Да ги префарбате ѕидовите?Да го преместите намештајот во собата? Сакате да ја нацртате основата на станот и сето тоа да го направите со едноставен програм, без да барате архитект или професионални програми? Sweet Home 3D може лесно да ви помогне со сето тоа.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

Закон за хартиени ќеси - а каде се хартиените ќеси?

пријавена од ukion пред 1 година, 3 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Кога прв пат слушнав за законот за хартиени ќеси како љубител на природата си реков - одлично. После први, кога ми се потрошија залихите на храна која ја имав за новогодишните празници тргнав да купувам за следните празници добро информирана, по новиот закон да барам хартиена ќеса...

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Праисториско наколно живеалиште - Музеј на вода

пријавена од ukion пред 1 година, 3 месеци. (www.patuvanja.info)

Заливот на коските e реконструирана праисториска наколна населба од XII-VII век пред н.е - поставена над платформа која ја држат дрвени колци, музеј - каде се поставени пронајдените остатоци во водата од живеалиштето, нуркачка база и реконструирани тврдини од римското царство од втори век

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Вистината за Македонија - пак

пријавена од ukion пред 1 година, 3 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Не знам колкумина од вас веќе налетале на ова видео наречено: Видеото кое ја шокира Грција...

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Музика преку rapidshare - втор дел

пријавена од ukion пред 1 година, 4 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

На охридскион блог ќе можит да се спуштат музика преку, како што погодвите, rapidshare. За почеток имаме еден албум, ќе го цитирам авторот: во изведба на нашиот задолжителен за секоја домашна колекција ансамбл Билјана.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Игроманија

пријавена од ukion пред 1 година, 4 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Знам дека досега на нашиов блог не пројавивме никаков интерес кон игри, ама за безработник ко овај шо го пишит постов ваква игра е жива зараза.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Уште две фарми со ветерници во Македонија

пријавена од ukion пред 1 година, 4 месеци. (mislam.blogspot.com)

Прекрасната вест дека израелската фирма EIG Renewables ќе инвестира 350 милиони евра во фарма со ветерници, сончеви централи и фабрика за производство

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

1 Убиен на ПМФ Горна зграда

пријавена од ta4ka пред 1 година, 4 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

1 ubien kaj pmf gorna zgrada e? stvarno? obikolen e cel pmf so specijalci.

29 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Youtube: Пријавете содржина со навредлива содржина

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

Прво треба да имате содржина со навредлива тематика која повикува на омраза и нетрпение. Под видеото имате копче "Flag", од менито што ќе се отвори избирате Hateful or Abusive content и кликате Flag. Ајде, сторете го тоа.

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Меѓународниот суд грција Македонија тужба покрена! јеее конечно!!

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (i34.tinypic.com)

Пасоши гага!! Македонија покрена тужба против Грција во ХАГ!! Дали разбравте? не знам како оваа информација не беше пласирана досега овде!!!!!!

46 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика