Инфо за tom

Корисник од:
6 декември 2007
Пријавени статии:
16
Популарни:
12
Однос на популарност:
75%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот tom (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Многу точно..!

пријавена пред 7 месеци. (mislam.blogspot.com)

Политички маркетинг, популизам или едноставно лошо планирање..??

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Политика

Google Translate: конечно и на македонски!

пријавена пред 7 месеци, 2 седмици. (translate.google.com)

Ете, после неколку месеци тестирање (меѓу другото, и на picasa приметив дека имаа обиди :)), Гугл ја објави алатката за преведување и на македонски! Ај честито :)

1 коментар | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Технологија

Батерија за домашни потреби? :)

пријавена пред 7 месеци, 2 седмици. (mislam.blogspot.com)

Нов начин на чување и складирање на енергија. Ќе дозволат ли само големите енерго-играчи да заживее??

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Технологија

Каде исчезнаа билетите за Македонија-Шпанија?

пријавена пред 8 месеци, 1 седмица. (a1.com.mk)

...кај мене во населба се делеа во штабот... ете каде!

2 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Центар Жупа скопска општина во bing?

пријавена пред 9 месеци, 3 седмици. (www.bing.com)

Го разгледував многу рекламираниот bing.com, и морам да кажам дека мапите не му се најјака страна... иако сателитските снимки се цини се година-две понови од оние на google.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Трудница

пријавена пред 1 година, 1 месец. (kanalizacija.blogspot.com)

Со речникот на министерот за финансии, објаснето надоаѓањето на рецесијата :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Бизнис

Од гол на гол :)

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (sport.dnevnik.hr)

Голчево е за д ане расположи, по поразот од Србија :)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Спорт

За балканските работи...

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.balkanalysis.com)

Кристофер Делисо го интервјуира добриот познавач на балканските (не)прилики проф. Виктор Фридман. Задолжително четиво!

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Збогување со Македонија, на супер начин!

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (girlsgoneglobal.blogspot.com)

Добри се девојкиве, како успеваат сублимирано да ни ги претстават нашите работи :)

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Мала, но важна разлика

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (girlsgoneglobal.blogspot.com)

Македонското традиционално мезење, пиење (алкохол) и дружење, видено од странци. Кратка, но фина анализа. Конечно и нешто убаво и различно од политика...

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура

„Спорот“ околу името, уште еден поглед

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (ems-livingthedream.blogspot.com)

Млада стажистка во UNIFEM во Македонија, фрла уште еден, би рекол реален и нормален, поглед врз Македонско-Грчкиот „спор“.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Top Ten Worst Uses for Windows

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.networkworld.com)

Интересна анализа на искусен ИТ професионалец за употребувањето на Windows на некои места.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Back to the future... Или не?

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

2 години подоцна, сèуште актуелен напис. И сакаме напредок на државата ни.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Во вистинско друштво..!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.foreignpolicy.com)

Топ 10 најмлади светски лидери :)

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Крадење vs Пиратерија

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (on.net.mk)

Една слика вреди 1000 зборови...

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

"Не сакав децата да ми растат во слепа и националистичка земја"

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (on.net.mk)

Еххх, лулката на демократијата, видени од холандска новинарка мажена за Грк... Миење мозок на најмладите, ксенофобија од највисок ранг! И потоа, Европејците зборуваат за компромиси... Ко тие да не знаат со што си имаме работа... Ова треба да го дознае цел свет!

26 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика