Инфо за thaCaspeR

Корисник од:
20 април 2007
Пријавени статии:
41
Популарни:
12
Однос на популарност:
29%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот thaCaspeR (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Талент шоу [Hihglights]

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Све што снимив денеска на талент шоуто, исечено, измонтирано у 7 мин... ама озбилно се таленти... особено тој/таа последниот/a :D

0 коментари | проблем? | категорија: Забава