Инфо за thaCaspeR

Корисник од:
20 април 2007
Пријавени статии:
41
Популарни:
12
Однос на популарност:
29%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот thaCaspeR (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

10 причини зашто да користите слободен софтвер

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Насловот кажуе за што се работи...:)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Marilyn Manson - Eat me, drink me

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Ви го претствавувам новиот албум на Marilyn Manson “Eat me, Drink me” кој го издаде на 5ти Јуни оваа година.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

30 дена Топ Шоп, Хепи Аур, Кешоловец…

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Еден мој близок пријател се согласи да направиме експеримент, за тоа како влијаат некои телевизиски реклами и квизови врз свеста.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дефинирање на зборот Хакер

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Богат пост со многу информации за хакери/кракери познати фаци у сајбер светот и т.н.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Советот за радиодифузија не приморува да гледаме македонски телевизии

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Ниту еден кабелски оператор во Македонија нема да смее да ги пренесува телевизиските програми на хрватската НОВА и босанската ОБН, најавија од Советот за радиодифузија

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Нов почеток

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Од денеска ќе гледате поубав Тепај Време благодарност на новата скрипта WordPress

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Web site на годината

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Гордо ви кажуваме дека блогот Тепај Време доби награда за web site на годината.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Еднакви пред законот?!?

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Разгалената богаташка е пуштена по само три дена в затвор. Иако требаше да одлежи уште 20, наводно поради здравствени проблеми, ќе биде во домашен протвор 40 дена.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Во МРТ пак врие, веќе три месеци нема плата

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Вработените во Македонската телевизија размислуваат да го активираат штрајкот. Не примиле плата веќе три месеци.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Youth for Human Rights International (YHRI)

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.isgreat.org)

Youth for Human Rights International (YHRI) is an independent non-profit corporation headquartered in Los Angeles...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Што се распаѓа побрзо од Југославија?

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Клик па ќе дознаеш ;)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Владата дава совети за физичко образование...

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Нашата Влада денеска укажа на директорите на училиштата дека треба да се обрне поголемо внимание на физичкото образование, часовите максимално да се искористуваат и секој ученик да се запознае со основите на секој спорт...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

MkBlogConverence

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

На 26ти мај, во просториите на културниот центар „Точка“ ќе се одржи првата МК Блог Конференција во организација на Центарот за Нови Медиуми.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

СРБИЈА ПОБЕДИ!

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

72’ Жигич

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Ден на победата

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Денеска е 9ти Мај, денот на Победата над фашизмот

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

На кој му е поголем ташакот (Рушити VS Костовски)

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Околу конфликтот помеѓу овие двајца кои и двајцата е надлежни за средните школи, а имаат различни ставови за тоа дали треба во понеделник да се учи или не...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Терминатор пародија

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.badijala.com)

Терминатор го спасува Исус :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Хип Хоп Книга

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (rapmkd.blog.com.mk)

На овогодинешниот Саем на книгата беше промовирана првата хип-хоп енциклопедија на македонски јазик на Браќата по крв, Александар и Славчо Ковиловски, а во издание на . Ова е втор издавачки проект на тандемот Ковиловски посветен на хип-хоп музиката. Во првиот со наслов ја проследија македонската рап

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Обои го [не]успехот

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Моја креација:...

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Предлог: нов дизајн на денарите

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tepajvreme.blog.com.mk)

Денарите кои ги користиме ми се некако многу монотони, па решив да ги редизајнирам по мој вкус.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава