Инфо за thaCaspeR

Корисник од:
20 април 2007
Пријавени статии:
41
Популарни:
12
Однос на популарност:
29%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот thaCaspeR (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Легална педофилија

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

Се одржа некој си избор на лепотици и лепотани…

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Налет!

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

ма налет веќе и протести и унии, и рушити...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Наука

Комуњари?!?

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

за етикетирањето од страна на јанко

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Синдикална поезија

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

Инспирирано од денешните протести против државната матура...

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Fuck the police на балкански начин

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

Еве неколку видеа кои се каде-каде боље од оние на N.W.A., Ice-T И т.н. (секако респекат за нив, ама Балкан си е Балакан :))

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Вистината за државната матура

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

Еве како јас гледам на државната матура…

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Влатко Ѓорчев лаже и манипулира!

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (antipunkt.blogspot.com)

Три аргументи против лагата што ја кажа Влатко Ѓорчев во емисијата кај Јанко каде што се збореше за македонското учество во мировните мисии.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Правописни типс & трикс…

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (tepajvreme.info)

е па стварно веќе...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Блогови

SiCKO

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Мајкл Мур РУЛЗ!

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Чавез ги намерачи и болниците

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

“Тоа е злото на капитализмот и мораме постапно да го средиме, претворајќи го дивиот пазар на капитализмот во пазар на солидарност”- рече Чавез.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

А кај отиде МТВ?!?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

За момент се порадував, ама...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Најзаразната работа, EVER!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Само видете ја сликава и ќе ви биде одма јасно за што зборам… :)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Idiocracy

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Многу закон филм!

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Нема спас!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

N/A

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Секта на сидаши напаѓа тинејџери во скопските дискотеки!?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Приказната е филмска. Луѓе заразени со ХИВ им се одмаздуваат на скопските тинејџери на тој начин што самите се боцкаат, а потоа во метежот на журките и во дискотеките бараат жртви, ги боцкаат со истите игли и така им ја пренесуваат болеста.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Стрес - тест за идните информатичари

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Неизвесност, паника и револт кај матурантите што се пријавија за упис на отсекот информатика и компјутерско инженерство на Електротехничкиот факултет во Скопје.

10 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Криенка, миженка…

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Јас се кријам, ти се криеш...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Проект: Национални приоритети

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Налетав на една многу интересен сајт, поточно официјлната веб страна на проектот “(Американски) Национални приоритети“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Hip-Hop Fest 2007

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (makrap.info)

7-mi Juli

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Македонски South Park

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tepajvreme.info)

Новите 10 карактери во Македонскиот South Park…

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава