Инфо за tefterot

Корисник од:
9 април 2007
Пријавени статии:
9
Популарни:
3
Однос на популарност:
33%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот tefterot (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мал лексикон на поими

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (industrial.blog.com.mk)

Студент-недефинирано суштество, лишено од сите земски задоволства. Положен испит...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Одговор на писмо до еден буљо

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (www.elfasko.org.mk)

„Пушти ме да вриштам“: remix на права „rock a billy“ фризура со бекембарди до гркљан; „Не ме р`чкај у виклер (нагалено „Пуци“)“:нешто измеѓу „трајна“ и „минлива“, нов хит за на пазар; „Раздели па владеј“: нешто ко мојава, само шо раздељкот е за триесет степени по налево, у дубина на меѓумозок;

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Турнир во џамлии ЕТФ `94

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.elfasko.org.mk)

- пет минути „тепкање“ и „фрлање за прв“; - десет минути „на круг со шлајка“; - десет и пол кома три минути „на мор“; - „разнесување“ на шлајка од три пати; - правење „зуцка“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Taa

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (industrial.blog.com.mk)

Една необична љубов...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Прдеж - теориска анализа

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (hulahopa.blog.com.mk)

Дилеми и предизвици за вклучување на прдежот во алтернативните извори на енергија. Негова искористливост, потенцијал и економски придобивки.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Студентите движечка сила?

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

е мисли на дали студентите се движечка сила во општеството? Јас мислам дека не се затоа што никој не ги слуша, ова можеби звучи како плачење, од типот Nobody likes me

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Вонземјаните ја сакаат Македонија

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (k2.blog.com.mk)

Првата посета на вонземјани на Македонија за која објавиле медиумите датира од 22 август 1967. Меѓутоа, истражувањата покажуваат дека хронологијата на НЛО-посетите на Македонија е поинаква. Првпат НЛО над Македонија бил виден во мај 1942, кај селото Добреноец, Кичевско, кога бил виден и вонземјанин.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Автомобилот

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (sp.blog.com.mk)

Еуфонија на апсурдот! според Dozgulpmus

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Не пиј Недо...

пријавена пред 3 години. (sp.blog.com.mk)

Уште една анализа од тефтеровите извитоперени анализи на македонски народни песни.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови