Инфо за tanja

Корисник од:
11 јануари 2009
Пријавени статии:
5
Популарни:
1
Однос на популарност:
20%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот tanja (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

белата чума и пензијата

пријавена пред 9 месеци, 1 седмица. (www.dnevnik.com.mk)

Иако ова ви е веќе познато, ме интересира дали имате некои идеи за решение, кои не се пропагирање пораст на натаитетот, бидејќи тоа е неодржливо во поглед на природните ресурси.

5 коментари | проблем? | категорија: Наука

каков хит! :))))

пријавена пред 12 месеци. (www.topvideomk.com)

И содржајна е песнава, богами. :D

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Ја видов мојата Македонија и мојот народ... и крв што чека да падне.

пријавена пред 1 година. (refleksii.blog.com.mk)

...очигледно некому е во прилог да го нас'ска народов по сите линии...

2 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Каде исчезна човекот?

пријавена пред 1 година. (prostemnitel.blog.com.mk)

Премногу често се чувствувам вака.

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Друг поглед на скопската архитектонска калакурница

пријавена пред 1 година. (pletam.blog.com.mk)

Каде беа сите овие силни архитекти,историчари на уметност и други ланци и тракатанци од 91 наваму.Што работеа?Признаваат дека џабе предавале,пишувале книги и се бавеле со уметност.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура