Инфо за ta4ka

Корисник од:
10 август 2007
Пријавени статии:
123
Популарни:
30
Однос на популарност:
24%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ta4ka (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Half-life 2 orange box смешни слики [sliki]

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.shoutitonline.com)

Half-life 2 orange box смешни слики [sliki], и дупки и гикови и...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Hot Female Gamers

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.shoutitonline.com)

Галерија од јаки цурици гејмерки

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Што прават девојки на лан журка

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.shoutitonline.com)

Што прават девојки на лан журка. Фатени на дело :))

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава