Инфо за ta4ka

Корисник од:
10 август 2007
Пријавени статии:
123
Популарни:
30
Однос на популарност:
24%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ta4ka (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Супер Марио - Reloaded

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (www.shoutitonline.com)

Супер марио - матрикс стил:

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

8 работи што ги има кажано Ајнштајн!

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

1- “Imagination is more important than knowledge.” ...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Забава

Macedonian Wallpapers !

пријавена пред 2 години. (cula.blog.com.mk)

Вака, направив 6 позадини со идејата како таблици на кола, со МК позадина, целта ми беше да изгледа кул а и да има значење... затоа што ебано заслужуваме да бидеме дозирани со вакви и слични работи. Па погледнете ги, линковите за да ги симнете ќе ги ставам во теков на денот... нормално без watermark

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Ice Age 3?

пријавена пред 2 години. (najdifilm.com)

Излезе трејлерот за Ice age 3

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Коза на точак

пријавена пред 2 години. (www.funis2cool.com)

Коза на точак

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Нови Red Alert 3 screenshots

пријавена пред 2 години. (www.shoutitonline.com)

Иако сеуште треба да поминат неколку месеци додека излезе Command And Conquer: Red Alert 3 можеме да погледнеме како ќе изгледа играва на која имам посветено некои добри 5-6 месеци од мојот живот.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

300 пародија

пријавена пред 2 години. (ta4ka.blog.com.mk)

Gif слики од 300!

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Што е новo кај зергите во StarCraft 2

пријавена пред 2 години. (www.shoutitonline.com)

Во најновиот клип од старкрафт 2 одговорниот од Близард Chris Sigaty објаснува за сите подобрувања и upgrades на зергите како раса.

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Позадини во боја за вашиот десктоп !

пријавена пред 2 години. (cula.blog.com.mk)

Денеска одлучив да ви понудам малку боја .. it's all about colour baby !!!

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Најнов траилер од StarCraft 2 Zerg

пријавена пред 2 години. (www.shoutitonline.com)

Најнов траилер од StarCraft 2 Zerg

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Аххо се врати!

пријавена пред 2 години. (ta4ka.blog.com.mk)

CONFIRMED BY YARMAN, TORRENTFREAK, DARKSIDE RG, MININOVA, ETC.

2 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Вести

Финта со тастатура

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.laughbreak.com)

Тешко смеење.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

НајЛоши Македонски Сајтови 2.0

пријавена пред 2 години, 1 месец. (ta4ka.blog.com.mk)

НајЛоши Македонски Сајтови 2.0

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Train station Hack

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.flurl.com)

Не се знае дали е fake, или не, во секој случај интересно.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

10 луѓе со неверојатни способнисте

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.oddee.com)

Како heroes во живо да гледаш, со доза на реалност нормално.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Интернет Сервиси

пријавена пред 2 години, 1 месец. (ta4ka.blog.com.mk)

Web hosting сервис е тип на Интернет хостинг сервис кој им овозможува на индувидуалци и организации нивните сајтови да бидат достапни преку World Wide Web. Web Hosts се компании кои нудат простор на нивниот интернет сервер, како и други услуги како Интернет пристап.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Ново име за нашата држава?

пријавена пред 2 години, 1 месец. (bagra.org)

# Супермакедонија # Оаза на мирот # Потенцијална Империја Македонија (ПИМ) # Македонија42 # М4К3Д0НИЈ4

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Контекстуален дизајн

пријавена пред 2 години, 1 месец. (ta4ka.blog.com.mk)

Најдобрите продукти се раѓаат кога дизајнирите на продуктот се во целост внесени во процесот на собирање и реализирање на податоците од муштериите, како и го почитуваат тоа што на муштериите им е потребно. Контекстуалниот дизајн го овозможува баш тоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Неверојатни архитектонски дела

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.thecoolhunter.co.uk)

Неверојатни архитектонски дела

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

ИНТЕРФЕЈСИ ЗА ИГРИ

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.shoutitonline.com)

Интерфејсот е срцето и душата на една игра. Тој му овозможува на играчот да интерактува со играта. За да се направи добар интерфејс мора внимателно да се испланира секој негов детал.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија