Инфо за ta4ka

Корисник од:
10 август 2007
Пријавени статии:
123
Популарни:
30
Однос на популарност:
24%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ta4ka (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Како да се искакаш во вселена?

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Инженер од наса објаснува колку е "лесно" да се олесниш во вселена.

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

100 начини да скриете слон

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Worth1000 списанието објави натправар во кој фотошоп багра крие слончиња на многу интересни места. Мене под кревет ми беше најсмешна

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Шоферот на Ајнштајн!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Кратка приказна за една случка со шоферот на Ајнштајн.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

На марио мудата!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Хрватски муда се смалуваат на ладна вода :)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

49 најдобри десктоп позадини

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Еве ја и мојата листа на најдобри позадини, што сум ги користел вo текот на годинитe.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Web Design Концепти

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (zemivideo.com)

Кратка статија за кои прашања се најважни при дизајнирање на веб сајт.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

11 Најдобри цури од видео игри

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.shoutitonline.com)

Во жива варијанта

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Машка работа (жени нема да го сконтате ова)

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Како што вика и насловот, жени тешко дека ќе го сфатите ова. Во wc во Амстердам никој не приметува дека вцинјата се чисти суза туку сите ја приметуваат мувата. Да не ломотам многу погледнете фотката:

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Brainfuck

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (zemivideo.com)

Нема потреба да ви нагласувам колку програмски јазици, постојат, какви се тие и слично. Сепак сакам да ви представам еден интересен програмски јазик, што најверојатно никогаш нема да го искотистите ама сигурно ќе ви стане најомилена тема кога ќе сакате да ги насмеете своите колеги/колешки.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Еволуција на играчките конзоли преку слики

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.shoutitonline.com)

Еволуција на играчките конзоли преку слики

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Gta 4 сруши 3 гинисови рекорди!

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.shoutitonline.com)

Grand Theft Auto 4 е пуштена во продажба од Април 29, 2008 за Xbox и Ps3 и од тогаш па до сега успеа да сруши не еден туку 3 гинисови рекорди и тоа:

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дали ти би го дал овој кош?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Не ми се верува до што дошло за деконцентрација на шутирање слободни. Да беше цурица сигурно утињам, али и вака би се искорнал од смеење.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Дали ова е новиот Enterprise ?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Captain Jean-Luc Picard, of the USS Enterprise Captain Jean-Luc Picard, of the USS Enterprise

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

101 Начин да го убиете G-Man

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.shoutitonline.com)

За тие што незнаат G-man, беше типот што во half-life 1 цело време ви се промакнува за микро секунда и никогаш не можете да го стигнете.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Silicon Valley Fight Club

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Како што вика насловот, fight club ама за типците од silicon valley. Местото од каде почнале сите работи. Значи Microsoft, Apple ...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Напревете си cool име во Warcraft

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.shoutitonline.com)

Еве ви листа на сите скриени карактери за ако сакате да пишете нешто кул додека играте дота, или да направите финта име.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Најновата игра за нинтедо WI

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.shoutitonline.com)

Дами и господа ( особено дами ) времето кога моравте да клечите заврши...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Го знаете ли педер.com

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.peder.com)

За контакт peder@peder.com

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Uwe Boll бара од близард за авторски права на филм за WOW

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.shoutitonline.com)

Филм за wow?

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Слика

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Слика за презентација правена во photoshop

0 коментари | проблем? | категорија: Забава