Инфо за ta4ka

Корисник од:
10 август 2007
Пријавени статии:
123
Популарни:
30
Однос на популарност:
24%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ta4ka (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мојата дипломска

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.ilovethismusic.com)

Поентата на сајтов е да најдете нова музика за слушање. Пишете коментари што мислите.

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Навики од програмирање

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (stackoverflow.com)

I really need control+Z in real world.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Барам побогати девојки за искачане...

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (reklama.com.mk)

И ја барам али нема :).

5 коментари | проблем? | категорија: Забава

Торенти нешто ово оно

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Добро што кај нас во македонија ги нема тие од лево и десно

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Пунети пиперки

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

И ја пуниш, пуниш ...

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Димчевски на листа на најдобри логоа

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.fuelyourcreativity.com)

Некаде на средината на страната, има и димчевски web print multimedia. Сигурно е македонец, сегде не има :)

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Купувам Ф4 копче (тастер)

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (reklama.com.mk)

Си гледам огласи, кога што да видам нов бисер. :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Напад на пениси

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (theplug.net)

"You know, I was sitting there in great thought on the toilet one day. I didn't have anything good to read, so I was just passing time and I noticed this pattern. I called Eileen and I said, 'What do you see there?'

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Kris rock za

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (johndoe.blog.com.mk)

За љубовта и врските

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Adam од mythBusters станува ѓаволот

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (uk.youtube.com)

Прво со хелиум после ...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дани збеснува во прилеп!

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Нејќам да ја ругам, али кој може ваков сеир да пропушти. :)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Не ги хранете птиците

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Колку пати треба да им се каже на луѓево. НЕ ГИ ХРАНЕТЕ ПТИЦИТЕ

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Девојките на сеат

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.seatgirls.rj41.ch)

Дамн

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Лифт дискач

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (images2.jokaroo.net)

Значи у денешно време сегде има журки.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Барт Симпсон бил цура?

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Неколку фотки од луѓето што ги позајмуваат гласовите позади некои познати цртани фаци.

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дизајнер & Пријател

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

За сите луѓе кои ви дошле да им го средите компјутерот бидејќи сте компјутерџијата од маало.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Најгрдиот facebook профил

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.facebook.com)

Најгрдиот facebook профил што некогаш ќе го видите.

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дамјан Станкович награда за усб Дизајн

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.gadgettastic.com)

Србин добил награда за добар усб дизајн, како пчела личи(оса за песимистите).

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Македонија популарна на digg.com

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (digg.com)

Poor Country has 95% Wi-Fi coverage

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Samuel L Jackson Soundboard

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.albinoblacksheep.com)

What ain't no country I heard Of. Say what again, SAY WHAT AGAIN I DOUBLE DARE YOU :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава