Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

New name on Finland

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (razvigor.blogspot.com)

Пародична вест која ја покажува апсурдноста на нашата ситуација со името. Погодна е за препраќање до странци и за дигување.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Од Каролина до Светот на тишината

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Рибаро раскажува како некои луѓе немаат чувство за туѓиот, но, уште поверојатно, и за сопствениот „недостаток“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Македонија во финале

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (pomni.blog.com.mk)

Ете сме во финалето на Евросонг

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

МК блог конференција

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (newmediamk.org)

Кој нема да дојде од неоправдани причини, срам да му е!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Ај сега сите трк до Аквадуктот

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (maps.google.com)

Волан си ја заврши работата, Глиша ја дооформи и сега веќе немате изговор.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Хакери на работ од науката

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (video.google.com)

Емисијата од ХТВ „Na rubu znanosti“ чиј автор е Крешимир Мишак посветена на хакерите. Видеото е од некој блогер качено, а за линков - фала Уфо.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука

Тито vs. Тиесто

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (boge.bloger.com.mk)

...умрев на исти ден со вашиот Гоце, а вие мене вака...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

„ММЕ кој прв почна“?

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Ако Самуил прв создал држава, тогаш што правеле античките Македонци дур до Индија? Или таа држава не ја признаваме?

0 коментари | проблем? | категорија: Култура