Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Заблуди со поминат рок

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

Goodbytes се „измачува“ со социјализмот и закоравените.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Опиши се...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (sum.blogsome.com)

...кратко ама слатко!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Се бара исчезната скулптура!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

Кичевчанецот и Милозвучна ја почнале потрагата. Потребна е помош. Дали можеш да помогнеш?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

RSS за почетници

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Се помачил Рибаро ама на крајот испаднало добро парче.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

За WSA наградите...

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (blog.gemidjy.info)

... и реакција на незадоволни.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Употребливоста на 2.0

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Goodbytes малку го анализира „Веб 2.0“ или нашки кажано „не се јаде сé што лета“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Фотосинт

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (jovansblog.dobroutro.com)

Не, и јас не ги сакам Мајкрософт, ама тоа што е добро - добро е. И добредојде назад за Јован!

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Отиде пастрмката!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Јадеш Охридска пастрмка? Е срам да ти е!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Блог химна

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (strumjan.blogspot.com)

Извинете вака сам, ама ми се брза за музиката.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Бива ли нација со ваква енциклопедија?

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Кога секој пишува енциклопедија!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Покровители на Европа

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (strumjan.blogspot.com)

...тоа го мисли Ватикан за Светите Браќа Кирил и Методиј.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Amnesia international

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Ете како според „угледниве“ странци сме пропуштиле некои „важни“ работи во Македонија

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Ако нé примат во Унијата

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (shapkastrip.blogspot.com)

Да, вака ќе биде.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Тешки зборови...

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

...а од нив може и мадебол да се добие!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Грција ја провоцира Македонија

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (strumjan.blogspot.com)

Да, и потврдува дека тоа не оди во прилог на добрососедските односи познатата ни Дорис Пак! Не верувате, читајте...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

One fucking year

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Уште поголем да му расте! Блогот де!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Блогерски манифест

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Разоткриена конспиративната мрежа... Читајте!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Име се бара!

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (kumsum.blog.com.mk)

Помагајте луѓе додека има време. Невестата е троа трудна!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Заштедете и вие

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.softver.org.mk)

Мал трик голема корист!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Малиот блогер за МРТВ

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (mislam.blogspot.com)

Не се согласувам со сите искажани ставови ама добро е да се размислува.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура