Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Живи вистини

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (aproximus.blog.com.mk)

Дури во мисла да те стават.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Клупа како клупа

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (ctrlaltdel.blog.com.mk)

А можеби и не!

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Сајбер Хамурабиев интернет

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (ludaglava.blog.com.mk)

Или Стаса интернет и во селото на Лудата Глава.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Возот

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Мајчини хормони не признаваат години, па ти прави се на удрен и моралист колку што сакаш. Низ ум ми се испревртија сите религии и светци, но никако нивната проповед да стасаат до она место каде требаше да ја скротат ситуцијата - до...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Кај отиде светот!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.mrt.com.mk)

Нејќеме големи плати за седење! Сакаме да работиме!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Плати па вози

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.mrt.com.mk)

Дали вака може да се наплати и во Арачиново, Шипковица...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Како до повеќе информации?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (komunikacii.net)

Или: Како најчесто „Уредниците“ ги подготвуваат вестите :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Ај, аирлија нека е

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

Господа, заврши 50-годишната журка, ќе мора да почнете да работите за промена, нема веќе ракии и салати на работа, нема веќе четворица вработени на еден компјутер.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Држава е Бутан...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.mrt.com.mk)

...а не нашава. Ама не ми беше тоа целта, само сакав да проверам дали работи копчето за кајмакување вест од сајтот на МРТ.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Читачи vs. Нечитачи

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

Што опис? Па читајте де!

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

RSS2PDF наскоро ќе поддржува кирилица (UTF-8)

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

Продолжува борбата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Од ало нема аир...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

...особено ако си загрозен вид. Goodbytes овојпат и со докази против истребувачите на Охридската пастрмка.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Македонски лавчиња

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (persey.blog.com.mk)

А ретко кој бекнува за нив :(

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Кој е тој бе?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

Е, кој е де? Де, да го фатиме!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Грешни археолошки впечатоци...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

...или бизарниот сон на археологот.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Има вишок пари. Што сега?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

прашува Goodbytes и принципиелно стои зад максимата: „Влада која владее најмалку, е влада која владее најдобро“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Balkan Classic

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

Ревија на стари автомобили, а GoodBytes малку ги сликнал , плус и ги видел.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Што да правите со вашите пријатели...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.softver.org.mk)

... првата опција е да си ќутите, а втората опција е да мрчите... тогаш се случува срање.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Ричард Столман дојде во Битола

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.gemidjy.info)

Еве какви сé побуди проникна неговото гостување во нашата земја, од активистите и блогерите од нашата заедница, кои верувам ќе си се препознаат :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Return of the jedi

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blogot.blog.com.mk)

Тие што не се упатени да ги упатиме, а не да се правиме важни дека ние ете знаеме уште од кога, а тие поим немаат

0 коментари | проблем? | категорија: Култура