Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

10 најгрди возила

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (images.businessweek.com)

Само за насловното т.е. последното возило (AMC Pacer) не се согласувам. Ах мили мои, да го има и Југото :)

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Првата диета

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

Ех, да послушале на времето, ама...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

3000-годишна гума за џвакање

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

Нашите предци не џвакале само трици, ај ти!

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Македонија 2025

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Колку е реална идејата?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Македонија и овците

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (makedon85.blog.com.mk)

Изгледа сите ни се на број! За жал.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

National Geographic на Македонски

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

А зошто да не? Што, ние глупи сме? Ах, да. Го немаме - значи глупи сме! Ама може да се смени тоа, нели?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура

PICO ITX матична помала од диск

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.geek.com)

Да се заљуби човек. Мало, тивко, единствено скапо, околу 220 евра, ама...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Терористи и по блогови

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Се работи за терористички напад овозможен преку IP адреси од Јужна Африка.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Македонија е мојот и твојот дом

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (mislam.blogspot.com)

Македонија не е окупирана од турскиот султан, па да дрпнеш нешто од „државата“ да биде океј, дури и патриотски чин. Не, Македонија е мојот и твојот дом... и НИКОЈ не смее да прави компромиси на сметка на нашата татковина или иднина.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура

Лешникот

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (blog.gemidjy.info)

кој чекал за џабе

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

SysAdmin Day

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (ufo.linux.net.mk)

Е па ај честит нека им е денешниов им ден!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Вести

Загатка

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Не, не е тешка ами поучна. Браво за инвентивноста на Рибаро во обид да промовира една многу корисна страна.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

И вака, компјутер, може да изгледа

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.hardforum.com)

Што да каже човек?! Алал да му е и на идејата и на трудот! Долго да си го користи!

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Внимателно со апостолките!

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (userz.blogonline.ru)

Особено со кинеските. Еве слики од страдалник. За среќа не јас :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Вести

Калите се...

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

Дали се само цвеќе?

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Кризна состојба

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.mrt.com.mk)

Мислам, првпат се прогласува кризна состојба поради жештиниве :)

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Вести

Помогнете им на делата-инвалиди

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (blog.gemidjy.info)

Гемиџијата предлага барем три начини.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура

Пасошка контрола

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.mojvideo.com)

Дали Ви е позната ситуацијава?

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Изумители

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.com.mk)

Што кога ќе снема струја?

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Наш вампир

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.com.mk)

Ако ви е страв, не читајте!

0 коментари | проблем? | категорија: Култура