Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Лавот и овцата

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (mislam.blogspot.com)

Дали е подобро да се живее сто дена како овца, или цел живот како лав (антички или афрички, сеедно)?

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Писмо до „Македонското братство“

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (kiberkotle.net)

„Не ми требаше долго пред да им одговорам. Не се замарав да им кажам нешто претерано ново, ама морав нешто да им кажам.“

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Доктори отворете очи!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (kapsarovb.blog.com.mk)

И многу од проблемите и главоболките ќе ви се намалат.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Бесплатна тура низ Скопско Kале

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (arheo.com.mk)

Пред концертот на Синтезис. Домаќин: Arwena

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Албанците (не) се криви за сè

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

Сакам на сите мои Македонци сограѓани и пријатели, да им препорачам да го пронајдат во себе Албанецот и конечно да почнат да размислуваат како што ТРЕБА и МОРА.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Најхардкор министер

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (blog.gemidjy.info)

Од сите воопшто. И од премиерите :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Изборна математика

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Ем огромни ем намалени?!

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Кутриот Секула

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (mislam.blogspot.com)

Ќе се учат некои по-hard-core вистини, како на пример дека жената е потчинета на мажот, или дека по божја наредба ќе убиваш, па ако треба и своето дете ќе го принесеш на жртвен олтар. А за најдобрите ќе има и...

1 коментар | проблем? | категорија: Култура

Децентрализациски апсурди

пријавена пред 2 години. (mislam.blogspot.com)

На времето, државата беше комплетен сопственик (иако не и домаќин) и на „државните“ и на „општинските“ добра. Со текот на нашата транзиција, некои процеси во децентрализацијата останаа недорешени и како такви станаа камења на кои се сопнува нормалниот живот.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Политика

Македонски јазик – скратен курс

пријавена пред 2 години. (jasnesumjas.blogspot.com)

Неколку лингвистички линка кои можат да им помогнат на нашите пријатели од ЕУ, за подобро да ги разберат пораките на Фрид дека сите јазици се човечки творби кои се развиваат во текот на времето и бидуваат кодификувани.Да ги потсетиме дека во Европа македонскиот јазик е признат, исто како и во ОН.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Култура

Joomla! 1.5.0 на Македонски

пријавена пред 2 години, 1 месец. (top.net.mk)

Joomla! 1.5.0.МК подготвена за инсталирање. Се надеваме дека на многумина тоа ќе им го олесни изборот „За“ Joomla! 1.5.0 која е одличен систем за менаџирање портали и динамични содржини.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

Урнек за писмо - одговор на спам

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Следниот текст може да ви послужи како основа за ваши писма со кои им одговарате на спамери кои ви рекламираат производи и услуги кои не сте ги побарале. Или, како да ги убедите дека треба да ја заборават вашата адреса и да не ви досаѓаат.

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

100 и кусур интернет телевизии

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (top.net.mk)

тв, филм, музика...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Локално видена 2007

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (komunikacii.net)

Низ настаните од МК-интернет сферата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Повратете комшија

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

или како стојат работите во Скопски Пазар.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Мониторот Ве шпиунира!

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.5min.com)

Всушност секој екран можел да се искористи за шпиунажа, а тоа значи и се користи :) И не само тоа, во презентацијата се користи РедХет и слободниот софтвер Темпест. Ај, гледајте, пробајте и јавете за резултатите.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Букарски – авторска вечер

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (crticka.blogspot.com)

Е па сега кој си има земање-давање со него, бујрум, знаете каде ќе е.

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Фартмас

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.youtube.com)

Оригинална изведба на Џингл белс. За да не испадне спам го ставив директниот линк, но фала на Блаже (blazze.blog.com.mk) за препораката.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Светски ден на оргазмот

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (global-o.org)

22 декември. Синхронизирана акција во 07:08 (06:08 GMT). Помогнете :)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Јајчари спроти Тиквари

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (dzam.blog.com.mk)

Дали политичарите се повеќе налик на горила, на пример, сакаат хиерархиски да го ебаваат цел народ, а во суштина немаат јајца? Дали причината што младината се брука кај Трендо во Милионер е всушност бонобо промискуитетот?

0 коментари | проблем? | категорија: Наука