Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Краен испит

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Се надевам дека ова ќе го прочитаат барем 5 средношколци и ќе го рашират зборот и идејата на постов. Не кажувајте од кого е напишана/речена, само ебено раширете ја и спроведете ја! Честит ден на револуцијата!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Внимавај!!! Реклами светкаат

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (komunikacii.net)

... и очи болат. Но дали и пари носат?

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

MorfeoShow на Македонски

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (top.net.mk)

Joomla! компонента за креирање галерии – MorfeoShow. Од оваа верзија, 1.2.0, со неа можете да создавате неколку типови галерии: * Класични со стандарден изглед * Флеш * Мапи (преку Google Maps) * Надворешни (Picasa и Flickr) Едноставна и интуитивна за работа.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Тестирајте Open source CMS

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (opensourcecms.com)

Добро место каде преку „CMS Demo Menu“ можете да тестирате голем број системи. Дадена е можност да се најавите во секој од нив и нагледно да одлучите кој би бил најпогоден за Вашите потреби. Интересно, ако ништо друго заради споредба :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Како се преговарало во Букурешт?

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (kubura.com.mk)

... за поделбата на Македонија во 1913 година. Бугарите тргувале со Србите за Штип и Кочани, за да ја добијат Кавала од Грците

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Ubuntu наш, кој си...

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Систему наш бесплатен подигни се денес, И прости ни ги рестартирањата наши, Како што му простувавме на Windows за паѓањата негови... Не дека и првата молитва е лоша :)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Сподели 1.0

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (top.net.mk)

Сподели 1.0 е додаток кој на Вашата Joomla 1.5.x, односно на Вашите артикли во подножјето ќе додаде кратенки до неколку популарни страници за споделување на информациите.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Joomla 1.5.7 [Wovusani] на Македонски

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (top.net.mk)

Ова е сигурносна надградба и е препорачлива за сите корисници. Поправени се 1 критична, 1 голема и 2 средни точки на можни безбедносни проблеми.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

ChronoComments на Македонски

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (top.net.mk)

Едноставна, целосно AJAX, Joomla 1.5.x, компонента која додава можност за коментирање и оценување на Вашите постови.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Google Chrome (BETA) за симнување

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.google.com)

Само за Windows, ама ајде, знам дека сакате да испробате :)

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

JotLoader 1.3.1 на Македонски

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (top.net.mk)

Едноставен и функционален Joomla! качувач на документи, кој ќе им овозможи на Вашите корисници пристап до оние нешта кои сакате да ги споделите со нив, со можност тие и да остават некои забелешки. А Вам ќе Ви овозможи статистика на симнувањата со преглед на забелешките.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

JoomFish 2.0 со Македонски превод

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (top.net.mk)

Наскоро ќе излезе JoomFish 2.0 најмултијазичната алатка за Joomla! Веќе можете да ја симнете во бета верзија и да ја инсталирате на вашите страници. И, се разбира затоа е и текстов, можете да инсталирате Македонски превод.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Македонски радија - модул за Joomla!

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (top.net.mk)

Листа на Македонските радија кои може да се слушаат преку интернет.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Joomla! 1.5.6 со Македонски превод

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (extensions.joomla.org)

Преводот е надграден за последната и најбезбедната верзија во мигов. Материјалите можете да ги најдете и тука: http://top.net.mk/index.php/joomla-products/1-joomla-156-

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Календар на Земјата

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (mislam.blogspot.com)

Кои и зошто празници во светот, а секако и во Македонија. Корисно.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Авион, џакузи со чоколадо, а стјуардеса те трие...

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (komunikacii.net)

... или краток курс како се станува новинар :)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Сервис за Добредојде

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (isengard.unet.com.mk)

Додека сите се абиме со политика, некој си го искористил мозокот и за нешто поинтересно и покорисно. Па размислете...

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Еден добар закон

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

четиво за оние кои мислат поинаку :)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура

Досие Заев

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (ravinok.blog.com.mk)

Погледнато од кардасијански агол.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Нашите компании не знаат да заработат на интернет

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (komunikacii.net)

Насловов додуша не се однесува за Македонија, ама и те како е апликативен. Може да се рече дека е 102,3% апликативен.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Бизнис