Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот strumjan, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Клетва за името

пријавена од nadezna пред 5 месеци, 1 седмица. (filipko.blog.com.mk)

Ретко кој знае да ја плесне вистината како Филипко.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

RSS Macedonia

пријавена од Eddierebel пред 5 месеци, 3 седмици. (rss-mk.blogspot.com)

RSS Macedonia

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Мозочни болести кои даваат суперчовечки особини

пријавена од strumjan пред 5 месеци, 3 седмици. (mislam.blogspot.com)

Една страница на Интернет: Brain Diseases I Wish I Had („Мозочни болести кои би сакал да ги имам“), резимирана со по еден краток коментар за секоја болест.

0 коментари | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Наука

Македонска енциклопедија

пријавена од sinbos пред 5 месеци, 4 седмици. (rs404.rapidshare.com)

Симнете ја македонската енциклопедија,таа што ја повлекоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Или слобода, или Еу-компромис нема!

пријавена од nadezna пред 6 месеци, 1 седмица. (www.novamakedonija.com.mk)

За сите уцени кои моравме и мораме да ги истрпиме и уште ги трпиме, единствено Нова Македонија , и тоа главниот уредник, собра храброст да проговори! Секоја чест, текстот МОРА да се прочита.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

eMarketing

пријавена од sbiljarska пред 6 месеци, 2 седмици. (emarketing.komunikacii.net)

Дознајте како да ја искористите моќта на Интернет марекетинг техниките без да потрошите повеќе одколку што што сакате. Наоружајте се со упорност, трпеливост и време и бидете спремни со напорна работа да ја зголемите видливоста на својот бизнис. И секако навраќајте на www.emarketing.komunikacii.net

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Многу точно..!

пријавена од tom пред 7 месеци. (mislam.blogspot.com)

Политички маркетинг, популизам или едноставно лошо планирање..??

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Политика

IPCOP Вашиот полицаец во локалната мрежа а богами и прекрасен Firewall

пријавена од ivica пред 7 месеци. (blog.designova.info)

Еве една цела година се токмев да инсталирам нешто што целосно ќе може да го менаџирам, нешто што ќе го контролира интернет сообраќајот, ќе ми биде гејтвеј ќе има веб пристап и user friendly околина и покрај тоа ќе може да се поврзам преку SSH.

3 коментари | станала популарна пред 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Македонски сајтови со највисок Гугл-ранг

пријавена од kristijan пред 7 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Македонски сајтови со највисок Гугл-ранг

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Не, не ова е Google Translate!

пријавена од Eddierebel пред 7 месеци, 1 седмица. (translate.google.com)

Кој всушност беше Даме Груев ???

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Оживување, нови погледи, а сепак Слобода на умот

пријавена од ivica пред 7 месеци, 2 седмици. (blog.designova.info)

Еве ме пак, со ново руво, со нов домејн, со нов сајт со свежи мисли, со нови категории, со нова верзија на Вордпрес. Мораше да се случи ова, мора да се менуваат работите за да бидат интересни.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

ИЗРАБОТКА НА ВЕБ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

пријавена од ukion пред 7 месеци, 2 седмици. (pretpriemac.com)

Совети и препораки за успешна веб презентација на вашиот бизнис.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Не, ова е Гугл транслејт на Македонски

пријавена од глиша пред 7 месеци, 2 седмици. (translate.google.com)

Гугл транслејнт на Македонски (You look great.)

3 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

Google Translate: конечно и на македонски!

пријавена од tom пред 7 месеци, 2 седмици. (translate.google.com)

Ете, после неколку месеци тестирање (меѓу другото, и на picasa приметив дека имаа обиди :)), Гугл ја објави алатката за преведување и на македонски! Ај честито :)

1 коментар | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Технологија

Батерија за домашни потреби? :)

пријавена од tom пред 7 месеци, 2 седмици. (mislam.blogspot.com)

Нов начин на чување и складирање на енергија. Ќе дозволат ли само големите енерго-играчи да заживее??

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Технологија