Инфо за strumjan

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
148
Популарни:
109
Однос на популарност:
73%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот strumjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мозочни болести кои даваат суперчовечки особини

пријавена пред 5 месеци, 3 седмици. (mislam.blogspot.com)

Една страница на Интернет: Brain Diseases I Wish I Had („Мозочни болести кои би сакал да ги имам“), резимирана со по еден краток коментар за секоја болест.

0 коментари | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Наука

Менаџери и ...

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (mislam.blogspot.com)

Зарем не?!

2 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

Окупирана и анектирана!

пријавена пред 1 година. (kubura.com.mk)

Го покажува ли некој документов на оние „тешки“ преговори?!

3 коментари | проблем? | категорија: Политика

Не издржавме

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (upravasitkaci.blog.com.mk)

До кога Македонeцот на Македонецот ќе му биде Македонец?!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Култура

Joomla 1.5.9 [Vatani] на Македонски

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (top.net.mk)

На 10 јануари излезе новата верзија Joomla 1.5.9 [Vatani]. Се работи за сигурносна надградба и се препорачува веднаш да почнете да ја користите. Преводот на Македонски малку доцнеше но еве го сега достапен :)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Џедај или Дарт Вејдер?!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

„Разликата помеѓу политичар и политиколог е иста со разликата помеѓу криминалец и криминолог.“ - рече или одрече?!

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Окарината наша и iPhone-от нивни

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (it.com.mk)

Зошто Даутовски не би направил концерт на iPhone а потоа веднаш и на окарина за споредба. Или Даутовски на окарина а околу него уште неколкумина на iPhone. Датум на концертот нека одбере Калина :)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Култура

20 највлијателни муслимански изуми

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (islamicsociety.blog.com.mk)

Кафе, летање, Земјата се врти... интересно, особено за на квиз :)

11 коментари | проблем? | категорија: Култура

Ни фали бемката!

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (kiberkotle.net)

Онаа на Синди Крафорд.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Затвор за неоправдано поскапување

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.forum.com.mk)

Така, а не како кај нас: и ѓеврекот поскапе кога рипаше нафтата, сега нафтата падна а ѓеврекот си ја задржа цената. Нам само дупката ни остана - од ѓеврекот де :)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Најново од владата

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (kiberkotle.net)

КиберКотле ексклузивно дознава… Владата од идната година ќе ги почасти своите граѓани со ново министерство за семејство и родостопанство.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Joomla 1.5.8 [Wohnaiki] на Македонски.

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (top.net.mk)

Најважно, барем за нас, е тоа што од оваа верзија Македонскиот јазик е дел од официјалната постапка при инсталирање на Џумлата.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Од извори блиски до Фејсбук

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (komunikacii.net)

Просто да не веруваш дека некој од промена на статус на Фејсбук направил „новинарска“ вест или пак прилог.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

JoomlaPack 1.2.2 на Македонски

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (top.net.mk)

JoomlaPack е компонента за Joomla која може да направи бекап од целиот Ваш сајт (документи и бази на податоци) како еден пакет.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Обама или МекКејн?

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (jfoobar.org)

За кого сте, ама онака, искрено :)

14 коментари | проблем? | категорија: Политика

Еве зошто нема ЕУ за нас!

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (kiberkotle.net)

Единственото логично објаснување :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Земја Дембелија, опозициска верзија

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (mislam.blogspot.com)

Тажна е ваквата ситуација, една нација да стане инвалид и зависник од државата до степен да е парализирана дури и кога сопствениот опстанок, на ниво на исхрана на семејствата, е доведен во прашање. Дали сега, по 3 години, истите повици вината да не се бара (само) во владата важат?

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Трифун си го покажа...

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (todosiev.blog.com.mk)

и средниот прст и „почитувањето“ на законите.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Херојска дилема

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Не ги гледам „Херои“, но после ова си мислам да почнам!

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Победник на Макфест е... Leopard!

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (pablisher.lugola.net)

Што не верувате? Платено е де :)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести