Инфо за stingeye

Корисник од:
19 март 2008
Пријавени статии:
9
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот stingeye (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Дигресија на два света

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Скромна споредба на два света

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

ВЕТУВАЊАТА НЕМААТ ГРАНИЦИ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Ветување кое мора да го поштоваме,...

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

СЛОБОДА ЗА ВОЈВОДИТЕ!!!

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Слобода за Брат Љубе и Брат Јохан

6 коментари | проблем? | категорија: Вести

ПРОФЕСИИ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Една мала анализа....

5 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Ден потоа!

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

СТОП ЗА СРАМНИТЕ ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО! Не го вртете пак образот, тој е позајмен од борците за Македонија...

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

СЕНЗАЦИОНАЛНО НАУЧНО ОТКРИТИЕ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

СЕНЗАЦИЈА... СЕНЗАЦИЈА... СЕНЗАЦИЈА...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

ЛЕТОК

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Денеска пронајдов еден интересен леток... Како ли стигна до мене... Погледнете...

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Топи ги менува топонимите?!

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Алармантна ситуација во Албанија. Претседателот ги менува Македонските Топоними?!

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Статистички Отчет (годишен)

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (stingeye.blog.com.mk)

Блогерски отчет...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести