Инфо за starchild

Корисник од:
29 јуни 2008
Пријавени статии:
6
Популарни:
4
Однос на популарност:
66%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот starchild (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Како работи TIME.mk ?

пријавена пред 6 месеци, 1 седмица. (www.time.mk)

Сите детали за тоа како работи TIME.mk Оваа статија е дел од ICT Innovations Conference (http://ict-act.org/) одржана во Охрид, од 28 до 29 Септември 2009.

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Наука

Маркетинг за секого

пријавена пред 6 месеци, 3 седмици. (ad.time.mk)

TIME.mk го пушти системот за автоматска продажба на рекламен простор. Воглавно постојат 2 типа на продажби: Со аукција (наддавање) и со купување на проценти од прикажувањата на одредена позиција. Повеќе детали овде: http://ad.time.mk/info/faq/

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

RSS канали за TIME.mk

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.time.mk)

Официални RSS канали за TIME.mk Плус нови категории: СКОПЈЕ, ЗДРАВЈЕ, БЛОГОВИ

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Новото руво на TIME.mk

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.time.mk)

за сите news nerds, "нов" дизајн, нови категории, приказ на најнови вести, итн.

20 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Конечно и "Гугл" вести за Македонија

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (time.mk)

http://time.mk ги чита сите извори на вести од македонија, весници и телевизии кои имаат веб страници. Потоа детектира кои се на иста тема и ги рангира во зависност од популарноста и колку се вестите нови. корисничкиот интерфејс треба малку да се подобри, но како за прва драфт верзија е одлично.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

WWW.BORG.MK

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.borg.mk)

nov search engine za MK. generalno slichni rezultati so nabu, bidejkji edniot od avtorite na nabu, prof. Igor Trajkovski koj raboti vo Google, navodno zaminal od nabu i go zapocnal ovoj proekt. interfejsot e podobar od nabu i e pobrz. isto taka slikite se porelevantni.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија