Инфо за spiritfly

Корисник од:
14 мај 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
2
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот spiritfly (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Конвертор од Кирилица на Латиница за Вордпрес

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (mkwordpress.wordpress.com)

Задолжителен плагин за македонски вордпрес кој ги конвертира насловите на постовите и категориите од кирилица на латиница за поубави и попријателски кон пребарувачот линкови.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Како да Порачуваме Работи Преку Интернет

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (spiritfly.blog.com.mk)

Краток водич во кој се објаснети во главни црти, работите кој ви се најпотребни да ги знаете доколку никогаш не сте порачувале продукти од интернет, но би сакале да почнете денес.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови