Инфо за speculatio

Корисник од:
16 октомври 2007
Пријавени статии:
4
Популарни:
2
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот speculatio (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Едноставно прашање

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.dogon.biz)

Со вчерашната опструкција на отварањето на нови поглавја во пристапните преговори на Хрватска кон ЕУ, се поставува прашањето дали Словенија ја отвори пандорината кутија?

5 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Со кого ќе војуваме?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (observationsfrommacedonia.blogspot.com)

Шпекулација за нова војна на повидок.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Сакам споменик за Тоше... на сред скопскиот плоштад! И точка!

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (observationsfrommacedonia.blogspot.com)

...а Вие прочитајте зошто.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Блогови

ПРЕДЛОГ - 17ти Октомври, Ден на Жалост

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (observationsfrommacedonia.blogspot.com)

Нашиот Тоше заслужи барем толку.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Блогови