Инфо за sinbos

Корисник од:
11 декември 2007
Пријавени статии:
36
Популарни:
10
Однос на популарност:
27%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот sinbos (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Малтретирање на мало бебе

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.tocka.com.mk)

Ја би го наденал на колец...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Ова мора да ви се допадне

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (moevideo.idividi.com.mk)

Желба за растење....

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Ете како ја гледа светот Македонија

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.lonelyplanet.com)

Отворете ја фото галеријата....

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Татко убил син

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.a1.com.mk)

Човече еј....

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Самоубиство!?

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.a1.com.mk)

Е сеуште немам слушнато некој да се удави во кофа со вода... свака част мајсторе...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Паранормален фестивал

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.a1.com.mk)

Интересно би било да има и кај нас нешто вакво (смао без "јасновитциве" што секојдневно ги гледаме...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

ИСТЕКУВА БУКУРЕШКИОТ ДОГОВОР ВО 2012 ПО 99 ГОДИНИ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (forum.kajgana.com)

Е добро би било да си ги имаме назад....

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Грција стави вето на МАТ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.tocka.com.mk)

Ееее,а ние сеуште ништо не бојкотираме....

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

Македонска нација....

пријавена пред 2 години. (www.tocka.com.mk)

Пристигна нова провокација против Грција. Овој пат од страна на помошник државниот секретар на САД...

3 коментари | проблем? | категорија: Политика

Петиција за нашето си име

пријавена пред 2 години. (www.petitiononline.com)

Ај да се надеваме дека ќе има ефект потпишувањето на петицијава...

4 коментари | проблем? | категорија: Вести

Протест

пријавена пред 2 години, 1 месец. (macedon338bc.blog.com.mk)

Стварно вака би требало да протестираме....

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

"Мирното" славење на албанците

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.tocka.com.mk)

Ете колку мирно прославуваа...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

мистерии...

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.misterije.com)

Мистерии за универзумот,животот,цивилизацијата на Маите.....

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Кој рече дека човекот не може да лета?

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (digg.com)

Интересно,за 226 долари....

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Црна дупка...

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.thinktechnologies.com)

Интересна анимацаија-објаснување како функционира црна дупка...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Наука

Светиот грал во Македонија??

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.milenko.com.mk)

Миленко Неделковски за абасадата на Кале...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто