Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот sinbos, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Мозочни болести кои даваат суперчовечки особини

пријавена од strumjan пред 5 месеци, 3 седмици. (mislam.blogspot.com)

Една страница на Интернет: Brain Diseases I Wish I Had („Мозочни болести кои би сакал да ги имам“), резимирана со по еден краток коментар за секоја болест.

0 коментари | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Наука

Македонска енциклопедија

пријавена од sinbos пред 5 месеци, 4 седмици. (rs404.rapidshare.com)

Симнете ја македонската енциклопедија,таа што ја повлекоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Гола во Париз

пријавена од sinbos пред 6 месеци, 2 седмици. (www.fubiz.net)

Кога кај нас вака?

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Матка ќе пресуши

пријавена од sinbos пред 6 месеци, 2 седмици. (www.dnevnik.com.mk)

И вака ќе остане којзнае колку време....

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Скопскиот аквадукт заробен во сајбер просторот

пријавена од razvigor пред 6 месеци, 3 седмици. (arheo.com.mk)

Ако општина Бутел не се способни да одржуваат еден веб сајт, кажете ми ве молам како ќе бидат спремни да заштитат монументален архитектонски објект каков што е Скопскиот Аквадукт?

1 коментар | станала популарна пред 6 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Култура

Куче кое мастурбира

пријавена од Igorce пред 9 месеци, 1 седмица. (zdravo.com.mk)

Пред некое време ви покажавме кучe месечар , а сега на ред дојдe куче мастурбатор. Неофицјално името на кучето е Цане. Алал да му е на сопственикот како успеал да го издресира... дури не остава ни траги после чинот :-)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Скриена камера

пријавена од sinbos пред 9 месеци, 3 седмици. (www.zolta.com.mk)

Најјаката скриена камера што сум ја видел... (има уште многу други на сајтот)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Фиќо ис бек!

пријавена од sinbos пред 1 година, 1 месец. (www.autoscout24.de)

Видете ја само ценава на фиќово...А Глиша? :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Невиден начин на едукација

пријавена од sinbos пред 1 година, 1 месец. (zdravo.com.mk)

не можам да прекинам да се смеам...Глиша,поздрав,требасе вака да пробас,а не весници :):):):)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Македонска мистерија

пријавена од sinbos пред 1 година, 2 месеци. (www.worldpress.org)

Јас прв пат слушам за ова место...Прочитајте,доста интересно!

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Наука

А калуѓерите, ќе плаќаат ли данок за неженење?

пријавена од Бунка пред 1 година, 4 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Ели праша: А калуѓерите ќе плаќаат ли данок на државава ако не стапат во брак на 26/28 години? Одговор има?

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Данок по 28 годишна возраст во Македонија?

пријавена од новица пред 1 година, 4 месеци. (crnobelo.com)

За ова дознав случајно денес, и гугл го дава само овој линк со информација. На фејсбук веќе има група со преку 2000 членови против оваа работа. Има некој повеќе информации за ова?

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Е ова веќе е мотивација за правење деца

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (www.vest.com.mk)

„Заедно со мајките, породилно ќе користат и татковците, а новите поволности ќе важат за оние чии бебиња ќе се родат од први јануари 2009 година“ --пулете прајте :)

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

21 век

пријавена од freak пред 1 година, 4 месеци. (trajcov.blog.com.mk)

Да, ние во Македонија сме за никаде. Незнаеме едни избори како што треба да одржиме. Срам да ни е. Албанците ги тероризираме а они за возврат ни ги убиваат членовите на безбедносните единици. Не е важно кои, одмазда е одмазда.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Идиотски квизови

пријавена од sinbos пред 1 година, 4 месеци. (katika.blog.com.mk)

Добро бе ќе се свестиме ли народов некогаш? Квизов е чиста кражба,многу просто функционира,само неупатениот ќе се излаже...Имено,просто прашање,како што и обично се,ќе се залета народ да заработи некое денарче...Сите повици намерно се држат во IVR-от нон стоп и така ги лапаат парите од нас!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто