Инфо за sinbos

Корисник од:
11 декември 2007
Пријавени статии:
36
Популарни:
10
Однос на популарност:
27%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот sinbos (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонска енциклопедија

пријавена пред 5 месеци, 4 седмици. (rs404.rapidshare.com)

Симнете ја македонската енциклопедија,таа што ја повлекоа.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Гола во Париз

пријавена пред 6 месеци, 2 седмици. (www.fubiz.net)

Кога кај нас вака?

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Матка ќе пресуши

пријавена пред 6 месеци, 2 седмици. (www.dnevnik.com.mk)

И вака ќе остане којзнае колку време....

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Скриена камера

пријавена пред 9 месеци, 3 седмици. (www.zolta.com.mk)

Најјаката скриена камера што сум ја видел... (има уште многу други на сајтот)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Фиќо ис бек!

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.autoscout24.de)

Видете ја само ценава на фиќово...А Глиша? :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Невиден начин на едукација

пријавена пред 1 година, 1 месец. (zdravo.com.mk)

не можам да прекинам да се смеам...Глиша,поздрав,требасе вака да пробас,а не весници :):):):)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Македонска мистерија

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.worldpress.org)

Јас прв пат слушам за ова место...Прочитајте,доста интересно!

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Наука

Идиотски квизови

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (katika.blog.com.mk)

Добро бе ќе се свестиме ли народов некогаш? Квизов е чиста кражба,многу просто функционира,само неупатениот ќе се излаже...Имено,просто прашање,како што и обично се,ќе се залета народ да заработи некое денарче...Сите повици намерно се држат во IVR-от нон стоп и така ги лапаат парите од нас!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Туризам

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (malesh-net.com)

Интересни места кои треба да се посетат.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Дојде денот....

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.tocka.com.mk)

Terminator.... bye bye humans....

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Каде со паркингов?

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.on.net.mk)

Аман више со тоа место за паркирање,никад нема ништо да решат...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Аушвиц....

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.netpress.com.mk)

blueprints...

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

CNN hologram....

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (zdravo.com.mk)

Машала,велкоме ту тхе фјучур....

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Грчки командоси против нашето име...

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Немало да дозволат Скопје да го задржи името Македонија...

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

Анаконда и нилско коњче

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.solipamet.com)

Мора да се види ова,лакомо створење...

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

За Скопје

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.sk.com.mk)

Добар сајт за нашето Скопје

9 коментари | проблем? | категорија: Култура

Луѓе внимавајте.....

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Труење со храна,мислам дека ретко кој внимава на тоа,тешко на семејството на девојчето,примете сочуство...

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Вести

Брат Љубе ослободен!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.makfax.com.mk)

Тарчуловски 12 години,СРАМОТА.....

41 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Страшно...

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (a1.com.mk)

Нема коментар....

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Морфиум,Табановце...

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.tocka.com.mk)

Ајде џанаци.....

1 коментар | проблем? | категорија: Вести