Инфо за senih

Корисник од:
17 август 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот senih (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Револуција, солуција за Македонија?

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (blog.gemidjy.info)

Добро, кој нормален и самосвесен субјект си докажува сам себе и на другите кој е, и што е?

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика