Инфо за seelenluft

Корисник од:
31 мај 2007
Пријавени статии:
10
Популарни:
7
Однос на популарност:
70%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот seelenluft (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Опстанак

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (blogot.blog.com.mk)

За Македонцкиот ни говор.. :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Сексуални триаголници

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Има ли понеуверлив мит од општо раширеното сфаќање дека се раѓаме како индивидуи или дека созреваме во самостојни сексуални индивидуи? Основни поими во сексуалната геометрија се Г-точка, „прав“, и ерогена зона - колку и да е тешко да ги пронајдете понекогаш.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Идеолоботомија

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (sataniel.blog.com.mk)

Идеологијата бара целосно прифаќање. Не може од 10 Божји заповеди, јас да ја отфрлам третата, и се уште да се нарекувам христијанин...И нема металци кои носат розево.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Змејот во мојот стомак

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (dzam.blog.com.mk)

но на крајот целото семејство го признава постоењето на змејот. Во тој момент змејот брзо се смалува до првобитната големина на милениче. Последните зборови во приказната се на момченцето кое вели “Мислам дека само сакаше да го забележиме“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Самодовербата на Незнајковците

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (dzam.blog.com.mk)

..позната како Dunning-Kruger ефект по авторите на студијата, кои патем си лапнале и Нобелова нагрда за истата...оваа последнава точка е за дискусија. Како глупиот, незнајкото, игнорантот, некомпетентниот да стане попаметен, поучен, покомпетентен?

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Врвот на светот

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.com.mk)

Само тој го пронајде врвот на светот.Таму остануваше токму две голтки воодушевување. Не смееше подолго да се задржи. Магичноста од врвот на светот наложува дека таму може да се досели само тој кој што едновремено ќе живее и ќе умре.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Papiroflexia

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (dzam.blog.com.mk)

Papiroflexia (оригами на шпански) е кратка анимирана приказна во која јунакот на филмот го преобликува светот кој не му се допаѓа.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Мисловни сипаници

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (dozgulpmus.blog.com.mk)

Сите вие, кои го чувствувате незадоволството на вашите мисли, ослободете ги и придружете им се и во најлудите авантури. Можеби ќе бидете натепани, омаловажени, ненаспани или нападнати од некој гладен лилјак, но подобро тоа отколку да ве снајде судбината на Филип.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Сакам - Несакам

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

ДУИ: „ Се враќаме во парламент.... не се враќаме. Се враќаме...не се враќаме...“ ДПА: „ Излегуваме од владината коалиција... не излегуваме. Излегуваме... не излегуваме....“ НСДП: „ Не‘ маргинализираат... не не‘ маргинализираат. Не‘.... не не‘... ВМРО-ДПМНЕ: „ Имаме мнозинство во парламентот....

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Откачете ја Надица

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (dzam.blog.com.mk)

Обично не давам љубовни совети. Во случајов ќе направам исклучок. Надица е за плачковци. Можеби овој совет ќе помогне во разбирањето и практикувањето на љубовта, доколку сеуште не сте го сториле тоа, - Откачете ја Надица!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови