Инфо за sead93

Корисник од:
26 мај 2007
Пријавени статии:
27
Популарни:
21
Однос на популарност:
77%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот sead93 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Телекомот е во деталите

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.t-home.mk)

Нова понуда од ТК за кои неограничено и 10 саати се исто: Неограничени разговори кон 10 држави > За неограничените меѓународни разговори важи политика на фер користење која подразбира телефонски разговори од 10ч. месечно, по надминувањето на овој праг, разговоритe се наплатуваат по редовни цени.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Латас на одмор, недела на новинарството во МК

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.vecer.com.mk)

„Ги информираме читателите на Вечер дека колумната "Понеделнички" денеска не е објавена бидејќи авторот е на годишен одмор. Истата ќе продолжи редовно да излегува од 25 август.“ (Редакциски колегиум)...За жал нема директе линк до информацијата, на насловна е само.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Олимпијада via Wiki

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (en.wikipedia.org)

Се што ви треба за Олимписките игри во Пекинг 2008, распореди, резултати, состави, медали, статистики, линкови, ТВ распореди на преноси и.т.н.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Нема пушење во шума

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.vest.com.mk)

Уште еден удар врз љубовџиите на отворено.

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Хунзапласт

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

По енормното поскапување на парното и најавите за поскапување на струјата, народот нестрпливо го очекува новиот зимски хит. Според најавите, тоа ќе биде римејк на еротскиот трилер „Жештина“.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Треска, Вардар, ние и Грците

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (blogatash.blog.com.mk)

Извонреден колаж на теми и тези кој открива повеќе и од Вест: „има 32 букви во азбуката на нашиот македонски литературен јазик“, „Вардар се влева во Треска“, Грците се говеда (зборот „грекс“ (grex) значи буквално – „стадо“ (овци) или „крдо“ (говеда), Аристотел е познат само заради Александар и.т.н.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Глас за добри вести

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (komunikacii.net)

Дарко за тоа како може да се намали/надмине доминацијата на негативните вести, аи да се поднаучи нешто од Романците.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика