Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот sead93, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Goodbytes эа конференција

пријавена од darko156 пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Си ја ислуша ела човекот и на раат си искоментира, прочитајте

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Стејт оф Хај Фајв ww.Hi5.com

пријавена од dasaf пред 2 години, 11 месеци. (howitz.blogspot.com)

Кога лобирав да се прават некои ултра лајт тестови пред да се стави интернет во секој дом , ме направија скренат , и после дошло до чајлд малестинг , рејпинг , мањачење , дркање на слики и правење бербат по тастатура...

9 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Блогорола

пријавена од iacovibus пред 2 години, 10 месеци. (komunikacii.net)

Блогорола - нешто као BlogoYugoslavia 2.0

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Пред почетокот на блог конференцијата во Точка

пријавена од woona пред 2 години, 10 месеци. (newmediamk.org)

известување од местото на настанот

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Покровители на Европа

пријавена од strumjan пред 2 години, 10 месеци. (strumjan.blogspot.com)

...тоа го мисли Ватикан за Светите Браќа Кирил и Методиј.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Култура

Мистериите на химната на Македонија

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Неколкуте верзии на химната на Македонија и нејзиното потекло и авторство.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Филозовски шеги

пријавена од oksimoron пред 2 години, 10 месеци. (dozgulpmus.blog.com.mk)

Смешната страна на филозофијата. :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Легендите од пред Коперација

пријавена од icko пред 2 години, 10 месеци. (icko.blog.com.mk)

Едноставниот живот на легендите од пред коперација во скопје...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Тефтерот на премиерот против е-влада

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (volanskopje.blog.com.mk)

Интересна забелешка со слики од екранот зашто секој министер има лаптоп пред себе на седница на Влада ама никој не гледа во него туку има куп хартија од која си работи.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Погрешен пат

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (www.idividi.com.mk)

Како што се појаснува во соопштението од МВР, на пат кон Гевгелија, пријавениот го погрешил патот и вчера околу еден часот и 30 минути стигнале на граничниот премин „Табановце“...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Метеор

пријавена од darko156 пред 2 години, 11 месеци. (komunikacii.net)

кој би бил пристапот и на македонските медиуми кога би паднал Метеор во МК

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава