Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот sead93, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Во окото на Ивица Боцевски

пријавена од woona пред 2 години, 3 месеци. (www.globusmagazin.com.mk)

Фотографијата е снимена во среда, 5 декември 2007 година, во Скопје. Поталентираните нека ја напраат wallpaper :D

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Блогерите во името на добрината - 17.12.2007.

пријавена од Arwena пред 2 години, 3 месеци. (gramosli.blogspot.com)

Денешниот ден блогерите од целиот свет го посветуваат на добрината. Да се приклучиме и да бидеме дел од ова светско движење.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Леон Стојановски е успешно ИЗЛЕКУВАН!!!

пријавена од icko пред 2 години, 3 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

Комбиниран лекарски тим од Белгија и Македонија во Брисел успешно направија транслација на црн дроб на малиот Леон, донатор беше неговата мајка…

5 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Јапонско СподелиКино во понеделник!

пријавена од Motoko пред 2 години, 3 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Поради немањето друг слободен термин Сподели Кино оваа недела во понеделник со невообичаен концепт и искористување на јапонската поп комерцијална култура за промовирање на слободната култура. Копија - пиратска again :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Милка? Да, повелете.

пријавена од глиша пред 2 години, 3 месеци. (moevideo.idividi.com.mk)

Ја вклучуваат Милка од Велес директно во вести за да известува за кампањата на Кедев.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Локално видена 2007

пријавена од strumjan пред 2 години, 3 месеци. (komunikacii.net)

Низ настаните од МК-интернет сферата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Празноверна инвазија во главните текови на македонските медиуми

пријавена од Arwena пред 2 години, 3 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Со секој публикуван број македонското новинарство дожиува нов пад на интегритетот како средство за критичко размислување. Овој пат на удар се гатачите ака шарлатани-астролози.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Конференција: Glocal 2.0 Blogging - Evolution Treated as Revolution

пријавена од darko156 пред 2 години, 4 месеци. (komunikacii.net)

Втора, организирана од NYUS во Мај 2008. Погледнете ги темите и пријаавете наслов, испланирајте учество или пренесете ја информацијата понату.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Трета меѓународна конференција е-Општество.Мк

пријавена од Arwena пред 2 години, 4 месеци. (e-society.org.mk)

Ќе се одржи во Скопје, Македонија на 29 и 30 ноември, 2007 г. Оваа година фокусот на конференцијата е креирање и обезбедување на околина за инклузивна е-власт, во Македонија и регионот. Процесот на пријавување за учество на конференцијата е отворен до 16 часот, 26 ноември 2007 година (понеделник).

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Политичарите ги возат медиумите

пријавена од darko156 пред 2 години, 7 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

... а на медиумите им е убаво

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Една година PR

пријавена од darko156 пред 2 години, 6 месеци. (komunikacii.net)

Подолг пост, или ако сакате анализа, пресек, што и да е. темата: влада, пр, медиуми, реклами итн.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Летување 2007

пријавена од Константин пред 2 години, 10 месеци. (jakov.blog.com.mk)

“Според најновите анкети, над 82% од Грците сметаат дека Грција треба да стави вето на приемот на Македонија во НАТО. А од весникот пак викаат “80% од рекламите за претстојната летна сезона се понуди за во Грција“.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Сакам - Несакам

пријавена од seelenluft пред 2 години, 10 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

ДУИ: „ Се враќаме во парламент.... не се враќаме. Се враќаме...не се враќаме...“ ДПА: „ Излегуваме од владината коалиција... не излегуваме. Излегуваме... не излегуваме....“ НСДП: „ Не‘ маргинализираат... не не‘ маргинализираат. Не‘.... не не‘... ВМРО-ДПМНЕ: „ Имаме мнозинство во парламентот....

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

ФОКУС - огорчен од некои МК блогови ...

пријавена од Бунка пред 2 години, 10 месеци. (volanskopje.blog.com.mk)

Волан го опејува новиот македонски херој :P. Како бугарски ФОКУС се уплаши од новиот македонски револуционер и јунак, Внукот на Баба Трајанка! Внукот да живее! И Баба Трајанка ручек да му прави, а и таа да живее!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Целата МК блог конференција во mp3

пријавена од kuzevski пред 2 години, 10 месеци. (newmediamk.org)

Трите сесии од МК Блог Конференцијата во mp3 формат спремни да бидат преземени и преслушани.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија