Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот sano, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Futurama филмот

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (najdifilm.com)

Ќе излага на 27 ноември премиерата али веќе го има по интернет, ставив линк до добар торент од каде ја го гледав на линкот горе. Enjoy, and may bender be with your wallets ;)

5 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Најдобрата спам порака на свет :)

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Само колку за тест оставев емаил на отворена страница, и откако поминаа 3 месеци ми стигна најдобрата спам порака на свет:..

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Бесплатен македонски сајт за огласи

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (www.reklama.com.mk)

Ајде продавајте ги ваучерите тука :)

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

10 причини зошто програмерите работат и на викенди?

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

1. Програмерите не работат на точно фиксирано време. Moжеме да работиме цел викенд и во понеделник да не работиме...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Колку се луѓето овци

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Колку се луѓето овци

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Erdjan - Viski Coca-Cola :)

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Заприметете го типот позади на синтасајзерот што прави:

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Топ 10 филмови за 2007

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

Mој избор на 10 најдобри филмови за 2007 не официјален избор

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Топ 6 најчудни случки во online игрите

пријавена од ta4ka пред 2 години, 3 месеци. (shoutitonline.com)

Читај wow addicts

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Што значат сликите на луѓето на hi5 и слични сервиси

пријавена од ta4ka пред 2 години, 3 месеци. (www.buttafly.com)

Што значат сликите на луѓето на hi5 и слични сервиси

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Македонски филиграни

пријавена од ta4ka пред 2 години, 4 месеци. (filigran.blog.com.mk)

Девојката изработува и продава филиграни рачно изработени. Го пишувам тука за да ја дознае некој од оваа македонска стара уметност. П.С. Јас и го правев дизајнот :)

8 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови