Инфо за samuil

Корисник од:
15 октомври 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
3
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот samuil (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Над 300 илјади невработени и најави за нови отпуштања ...

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.a1.com.mk)

Под итно да се донесе закон за алкохол само до 12h изутрина. Најитно да се донесе закон против абортус. Инстант да се направи спот и пушти на ТВ за успехот на овие закони. Скоро сум сигурен дека со ова значително ќе се намали невработеноста. 24/7h реклами - остваруваме ?!?

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Груевски - зошто 24 часа реклами во наредните 4 год

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (e-macedonia.blogspot.com)

Како Груевски ја направи медиумската пропагандна империја и како тоа е одлична "win-win" ситуација за сите - освен Македонскиот народ.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Pure Open Source No Longer a Viable Business Model

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.readwriteweb.com)

Размислување од бизнис апект за Open Source.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија