Инфо за roxy

Корисник од:
22 јули 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
1
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот roxy (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Поздрав до вардарските Лавчиња

пријавена пред 9 месеци, 3 седмици. (www.a1.com.mk)

После неколку судири овде последица на срцепарателните ефтини бедни текстови на Ристо Никовски а пријавени и бранети од Лавче, информирани сме дека таму некои соросоидни предлози за името како Сев.Мкд се предавство но Вардар Македонија - Е СУПЕР ИМЕНЦЕ !

14 коментари | проблем? | категорија: Политика

Интервју за вработување

пријавена пред 1 година. (nadezna.blog.com.mk)

Занимливо и инструктивно сведочење на Надежна која повеќе пати се има осврнување на овие теми од општеството. Секако дека познато ви е ова како ’добарден’, меѓутоа интересна е дебатата со големиот апологет за феудално и робовласничко општество Лавот-гравот.

9 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови