Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот richi, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Македонски Топ Модели

пријавена од UltrasPrilep пред 2 години, 2 месеци. (mkmodels.blogspot.com)

Нема нема не ќе се роди поубаво девојче од Македонче

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

The ultimate backward compatibility!

пријавена од richi пред 2 години, 4 месеци. (www.ipodwizard.net)

Унапредете го вашиот ајПод видео 5Г или 5.5Г во новиот ајПод Класик :)

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

ајфонот конечно вистински хакнат

пријавена од richi пред 2 години, 7 месеци. (www.engadget.com)

редот е повторно воспоставен, од сега ајфонот му припаѓа на светот... :)

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија