Инфо за ribaro

Корисник од:
4 април 2007
Пријавени статии:
240
Популарни:
173
Однос на популарност:
72%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот ribaro (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

exYU Sociable

пријавена пред 8 месеци, 3 седмици. (blog.urosevic.net)

Покрај другите ExYU кпачи и кајмак.от на Sociable

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

0.мк

пријавена пред 8 месеци, 4 седмици. (0.mk)

0.мк е македонски сервис за кратење на долги линкови. Браво!

5 коментари | станала популарна пред 8 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Технологија

Humana strana društvenih mreža

пријавена пред 9 месеци, 2 седмици. (www.eniax.net)

... + добар видео прилог.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Блогспот статус

пријавена пред 9 месеци, 3 седмици. (macedoniania.blogspot.com)

Онака, баш пост

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Македонија.тв

пријавена пред 10 месеци. (www.makedonija.tv)

Алал да му се потрошените 50 евра за доменот?

6 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

The Sex Education Show

пријавена пред 10 месеци. (pablisher.nicer2.com)

Итересна британска документарна серија во продукција на ТВ каналот „Channel 4“, наменета првенствено за тинејџери + торент.

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Џезабел

пријавена пред 10 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

"Џезабел наполни 18 години, омилени филмови и се „Француски бакнеж“ и „Консиерж“, отвори Фејсбук, ама се уште не може да го разбере твитањето."

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

alati.org

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (mislam.blogspot.com)

Корисни веб апликации кои се со општа намена, сублимирани во еден сајт кој има намера да се шири.

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Технологија

22 жени

пријавена пред 11 месеци. (www.jurakot.com)

И нотите? и зборовите! се раскршуваат во извонредна форма на која не и требаат корици, туку напротив...

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Да е вујко ми владика се би било поинаку

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (qzevski.blog.com.mk)

Да имаше...

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Ѓурѓовден

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (arheo.com.mk)

Низ нтервју со некој чичко од с. Дрен

2 коментари | проблем? | категорија: Култура

Glocal: Inside Social Media

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (komunikacii.net)

Tемите на кои може да се земе активно учество: право, бизнис, маркетинг, комуникации, па до социологија и етнографија.

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Вести

Стинг ја измислил есента

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (kanalizacija.blogspot.com)

Напиши сам тизер во коментар, зашто јас не можев да одделам ниту една реченица.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Стартрековци го откриваат вселенскиот брод од Скопје

пријавена пред 1 година. (www.youtube.com)

Стартрековци го откриваат вселенскиот брод од Скопје

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Во Аквариумот на Барби - Александра Димитрова

пријавена пред 1 година. (www.blesok.com.mk)

Круг, 04.04.(сабота) 2009г. 19.30 часот.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Визијата за Охрид

пријавена пред 1 година. (stingeye.blog.com.mk)

„Под цел град има метро. Исто од аеродромот "Петар Нечоски" до Билјанини извори, Горица прва, втора, трета, Силекс, Метропол, Лагадин, Елешец, Пештани, Трпејца и Свети Наум на секои 15 минути има метро-превоз. Овој дел на метрото е под езерото.“

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Ало мајсторе, не возиш компири!

пријавена пред 1 година. (sead93.crnaovca.mk)

„Гледаме ние рампашиве буљаши и клошари, ама ние сите глеаме накај шофероф, што направи чоече, па шо се расправаш, може ќе нѐ пуштеа. И ајде назад, заобиколница ќе бараме.“

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Сешто

МИРЕН ПРОТЕСТ ВО САБОТА

пријавена пред 1 година. (vankovska.blog.com.mk)

Целта на протестот е да се крене гласот и искаже незадоволството против изградбата на верски објект-црква на плоштадот Македонија во Скопје. сабота 28 март 2009г. во 12 ч.

14 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Мери крајзис енд а хепи њу фиар

пријавена пред 1 година. (www.okno.mk)

„На кој канал си? Што ти кажуе радиофоничан глас? Клизив ли жути букве? Мењав ли се ликови?“

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Кој ќе биде македонскиот кукавица?

пријавена пред 1 година. (novica.softver.org.mk)

... Македонскиот Едли Стивенсон?

8 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика