Инфо за registrator

Корисник од:
7 август 2007
Пријавени статии:
13
Популарни:
3
Однос на популарност:
23%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот registrator (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Електронска продавница на уникатни производи

пријавена пред 6 месеци, 3 седмици. (www.unikatno.com.mk)

Барате неповторливи работи? Сакате рачно изработени, неповторливи работи, оригинална облека, накит и додатоци ? Дали е тоа што ги барате? Сакате да им направите оригинален подарок на Вашите блиски?

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Нов Портал за Преспа

пријавена пред 9 месеци. (www.prespalive.com.mk)

Конечно вистински портал за новостите од Преспа и околу Преспа кои го уредуваат двајца професионални новинари. Многу среќа во натамошната работа.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Трет меѓународен ракометен куп Младост Ресен 2008

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.rkmladost.com.mk)

Подготовките за Третото издание на најголемиот рекометен турнир во овие делов и на балканот се на големо во тек. На турнирот и оваа година се очекуваат учесници од 10-тина држави од Европа.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Апел за хуманитарна помош

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (registrator.blog.com.mk)

Да му помогнеме на болното девојче, да бидеме луѓе во овие денови на празнување.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Аквапура

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (prespaonline.blog.com.mk)

На Македонско-Португалскиот бизнис форму кој деновиве се одржува во Лисабон ќе биде преставен и проектот Аквапура.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Неподнослива сиромаштија

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Одличен напис кој сликовито ја опишува ситуацијата во која за жал е државата денес.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Втор Меѓународен ракометен куп Младост Ресен 2007

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (prespaonline.blog.com.mk)

Заврши вториот по ред Меѓународен ракометен куп Младост Ресен 2007. Резултати, слики и друго .....

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Грант за екологија - Преспа

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (prespaonline.blog.com.mk)

Преспа Парк проектот го распиша својот прв конкурс за грантови од областа на екологијата.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Ново епохално откритие на делчевската Могила

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

Наочарестата бронзена фибула е новото епохално откритие за македонската археолошка наука. Таа е дел од материјалот откопан на локалитетот Могила Делчево. Сосема неочекувано, токму од денес во научните белешки се поместува вековната граница за животот на еден ист народ пред нашата ера.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Човекот Изрод

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (registrator.blog.com.mk)

Каде падна македонското новинарство. Жално.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Дали Историјата се повторува

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (registrator.blog.com.mk)

Потикнат од постапките на бившиот ни премиер Љубчо Георгиевски сега во улога на предавник - се прашувам до кога ќе трпиме од своите.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Награден Конкурс

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (rkmladost.blog.com.mk)

Повелете гласајте за има на ова симпатично лого кое можете да го видите на www.rkmladost.bravehost.com. Има и награда од 5 дена за најдобриот предлог.

6 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Македонија на Полски

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.e-makedonija.info)

Погледнете колку убава страница направила една девојка од Полска заљубена во Македонија. Мое мислење е дека ова е една од најубавите страници кои постојат воопшто за Македонија на Интернет на кој било јазик. Мислам дека треба да и дадеме подршка на оваа прекрасна девојка.

29 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура