Инфо за redfinger

Корисник од:
23 јули 2007
Пријавени статии:
7
Популарни:
2
Однос на популарност:
28%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот redfinger (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Зевс во Македонија?

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (funmacedonia.com)

Шо ли ќе измислат грците сега?...

5 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Блогерски синдикат?

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (washingtonrocks.blog.hr)

Хрватски блогер пишува за расправа во САД околу потребата за блогерски синдикат...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Шкотска на пат кон независност

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.netpress.com.mk)

Време е оваа горда нација да добие независност.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Кинескиот бел делфин изумре

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.spic.com.mk)

„БРАВО“ за човечкиот род... Кој е следен?

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Село во зелената Англија сака да стане уШте позелено

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.spic.com.mk)

Одличен пример за високо развиена свест...

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Internet 'lacks forms of redress'

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (news.bbc.co.uk)

За слободата на блогосферата (со задоцнување...)

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Exclusive: How the US Ordered Increased Activity against Macedonia’s I

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.balkanalysis.com)

За радикалниот исламизам во Македонија и борбата против него.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика