Инфо за propercare

Корисник од:
24 март 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот propercare (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Истражување за примената на е-здравство во Европа

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.metamorphosis.org.mk)

Европската комисија објави пан-европско истражување за електронските услуги во здравството (е-здравство) кое покажа дека 87 отсто од европските доктори (општи лекари) користат компјутер, од кои 48% имаат широкопојасен интернет.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија