Инфо за pincherbarnet

Корисник од:
12 април 2007
Пријавени статии:
14
Популарни:
4
Однос на популарност:
28%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот pincherbarnet (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Петиција

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (special.blog.com.mk)

Наивна како проект на НВО. Еве протестираме ама се покрај ѕид стоиме.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Одбрана на Ново Лисиче

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (pincherbarnet.blog.com.mk)

Градоначалниче зар треба да ја уништите најубавата станбена населба во Скопје зар треба да станеме Капиштец. Граѓаните на Ново Лисиче нема да го дозволат тоа. Затоа. Што и да помислувате да правите добро припремете се ќе биде интересно и весело. Ќе биде ѓурултија. Еко урбана герила на Ново Лисиче

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

МАК БЛОГ КОНФЕРЕНЦИЈА - уште една бљувотина во низата

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

КОНФЕРЕНЦИЈА. Охоххооо..... Па нормално. Кога ќе озваничиш некоја јавна манифестација во конференција, после може да се одржува и тоа многу по често и симпозиум. Сте биле ли до сега на некоја конференција, од било која област, од било кој карактер?

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Финта за Полесно Блогирање

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Постот повремено ќе се ажурира со нови „финти“, па не е лошо да го посетувате почесто. За блог почетниците препорачувам да го стават во „мој избор“ :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Блогерска конференција

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (komunikacii.net)

Првава, не е замислена баш во буквална смисла како конференција туку повеќе како отворена дискусија и размена на ставови и искуства. Ја испланиравме за на 26 Мај (сабота) во културниот центар Точка.

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Алкохол, дрога, апчиња, печурки

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.bbc.co.uk)

Почекајте да се отвори. Нема да се каете. Има што да се види. Предлог. Дај те му повеќе на типот.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Екс Ју музика.

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (vbb.blog.com.mk)

Ќе слушате доста познати ствари кои више добро ги знаете, но и доста обскурни раритети кои веројатно не сте ги чуле у живот (а тешко и негде да ќе ги чуете).

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Психолошки осврт на Букаро за Пинчер

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (crticka.blogspot.com)

армија бедници и сеирџии кои секојдневно апатично животарат во Македонија стојат прикачени на сеуште луксузната интернет конекција и го слават нивниот Пинчер Барнет. ураа, урааа!!!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Хербатека

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.herbateka.com)

се за билките. нема што нема. се она што ме интересирало сум го нашол тука. башка и не е на англиски. и баба ти да разбере.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Змијата во Македонија

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (lotos.blog.com.mk)

Змискиот цар излегува еднаш годишно, на Св. Еремија.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Македонско грчка свадба

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (pincherbarnet.blog.com.mk)

Кога свиреше нашиот тие не играа. Кога свиреше нивниот ние упорно го игравме правото. Ама што ќе играат на нашиот брејк бит кога нема никакви допирни точки со нивниот саундтрак.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Јавниот дневник на Пинчер Барнет

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (pincherbarnet.blog.com.mk)

блог као блог ништо посебно

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Сликовит пребарувач

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (www.pagebull.com)

ги отвара почетните страни

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 12 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Пинчер Барнет

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (pincherbarnet.blog.com.mk)

Јавен дневник

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови