Инфо за pero

Корисник од:
3 јуни 2007
Пријавени статии:
35
Популарни:
19
Однос на популарност:
54%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот pero (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Томиќ revived

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Ова пак ќе му го посветам на мојот драг пријател Вордан. Вордане, не ја бива работата, ќе литаме ли од земјава. :) потпис: македонски лав и патриот :)))))

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Македонските телевизини во живо!

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (zulu.mk)

Вордан, ова е на он.нет :))

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Крвави ФИРОМЦИ

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (klimatizirano.wordpress.com)

Епа нека ни е честито нова нација.

7 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Како не` поимаат Американците

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Интересна статија за македонската душичка на Американците, објавена во Форбс.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Ајмо календарчиња, повелете

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (a1.com.mk)

Џабе не е кажано, што вечи потисак, то вечи утисак. :)))

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Борат

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (on.net.mk)

Конечно го достигнавме Казакстан. Добро е, тие уште во девеесетите побараа прием во ЕУ.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Флешбек

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.zito-skopje.com.mk)

Флешбек? Кошмар? New Page 1, dizajn, mailto, zs.htm :)))))

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Drama Queen

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (a1.com.mk)

Статијата ја објавувам под забава. Замислете го кој филм е бил со тоа снајперистите на покривот од Симпо. - Мирко пази метак! - Хвала Славко!!! :))))

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Животот на шајките

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (motika.neotel.net.mk)

Убави светлописници од шајки :)

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Републик Косовас

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (a1.com.mk)

Го признавме Косово. Фашистот Глујо затскриен зад Собранието на РМ, и згора на тоа ги отфрлија сосема на место амандманите на СеДеСе. Не дека сум нешто против признавањето, но, чисто од правен аспект, признавме држава, која сеуште нема дефинирано граници.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Ја сакам Матка...трета мајка

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.plagij.at)

Кој сака да го види Перо, бујрум на Матка :)))

9 коментари | проблем? | категорија: Забава

Непостојното малцинство постои

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Изгледа и самите Грци станале националисти и фашисти, штом заговараат дека името не е проблем и дека има македонско малцинство. А шо убаво си беа пацифисти пред неколку месеци.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Малцински извештај & Ѕвездени патеки

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.cs.cmu.edu)

Гледајте ги видеата. Future is now, како шо би рекле во Временска машина. :)

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Зошто не ги сакам комунистите

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (kubura.com.mk)

Затоа што во се живо што не сакаше да се покори на нивната идеологија беше предавник и бугараш.

30 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Мирц генерација

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (bunka.blog.com.mk)

(.)(.) Куцавте на времето вакви?

5 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Расизмус

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (jovansblog.dobroutro.com)

Македонија, патриотизам, Европа, Нато...

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

И Итлер сакал да биде некој, ама кај е сега?

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (bp1.blogger.com)

После инспиративниот (наци-говор), Груевски е виден во своите одаи, како го пробува својот најнов одор.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

A1 Немирна

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Како медиумите ги гнасат нештата...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Дозволете да се знае

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (preminportal.com.mk)

Никој нека не се плаши од веронауката, нема да ги направи сите деца верници, како што сите што учат информатика не се информатичари, но и во двата случаи ќе имаат барем основни информации кои ќе им помогнат во животот.

4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Летно - есенски хит

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (klimatizirano.wordpress.com)

Поздрав до Глуевски, двоецот Димитров - Протоѓер, Василакис, Караманлис, Дора, Миљошчовски и граѓанинот Б.Ц.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови