Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот oximoron, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ставот на Калиопи не може никој да го плати

пријавена од strajkoski пред 1 година, 4 месеци. (vest.com.mk)

Вистинските sвезди имааат и одговорност јасно и гласно да го кажат своето мислење, јавно да го изнесат својот став и да го споделат со својот народ.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Меѓународниот суд грција Македонија тужба покрена! јеее конечно!!

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (i34.tinypic.com)

Пасоши гага!! Македонија покрена тужба против Грција во ХАГ!! Дали разбравте? не знам како оваа информација не беше пласирана досега овде!!!!!!

46 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

И додека сите се фатиле за ЕУ ко слеп за стап...

пријавена од zlochko пред 1 година, 4 месеци. (alsat-m.tv)

...од нивното административно седиште доаѓаат последните вести, кои гласат некако вака: „Македонците наречени ФИРОМакедонци во извештај на Брисел“. Као беше онаа теоријата од локалниве ни експерти на кајмакот? Името нема врска со националноста, така? :)))

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Железни 10 и 50 денари...

пријавена од новица пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Ова вреди да се разгласи. Конечно ќе има вакви, откако уште пред хм... 2 години рекоа дека треба да има бидејќи трошокот за хартиените е бајаги поголем од оној за железните.

24 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Зар е можно да е ТОЛКУ едноставно?

пријавена од Димитар пред 1 година, 5 месеци. (www.srkaj.com)

Како се решавава рубикова коцка.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава