Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот owl, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Прoсeчнa цeнa нa клучни кoмпјутeрски кoмпoнeнти вo Мaкeдoнијa

пријавена од vordan пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Ова ми се виде корисно. Не сум сигурен колку се прецизни и од колку извори се прави листата - добро е да кажат, не е срамота. Исто така, јас би ја проширил и со други производи ... Како и да е, и вака е употребливо.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Вести

пријавена од mrmr пред 1 година, 6 месеци. (news.nabu.mk)

Читајте вести на едно место собрани, групирани по сличност и што уште не... Новите вести на Набу :)

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Нов сигурносен сервис на GMail

пријавена од liquidworm пред 1 година, 9 месеци. (it.com.mk)

По некоја случајност, иако немав намера, и вториот мој запис испадна да биде поврзан со Gmail :) Во секој случај, неможев да испуштам и да не најавам ваков одличен додаток на Gmail кој одамна посакував да го има.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Се воведува Министерство за информатичко општество

пријавена од Арангел пред 1 година, 9 месеци. (a1.com.mk)

Новата македонска Влада ќе биде проширена за уште едно министерство, откако денеска во Собранието по забрзана процедура се изгласа воведување на ресор за информатичко општество.

28 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести