Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот osogovo, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

е-Маркетинг Вебинар – Имате вебсајт и што да правите со него

пријавена од osogovo пред 4 месеци, 2 седмици. (www.e-nevladina.com)

Чујте и почујте. Е-Невладина во соработка со Интернет Маркетинг Агенција го најавува првиот од серијата Вебинари на тема Интернет Маркетинг.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Вебинар за Е-Трговијата во Македонија

пријавена од osogovo пред 10 месеци, 3 седмици. (e-nevladina.com)

Можеби првиот вебинар во Македонија на тема "Е-Трговијата пристигна и кај нас". Бидете и вие дел од овој настан!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

На село со лаптоп :))

пријавена од osogovo пред 11 месеци. (ebiznis.com.mk)

Nезнам дали некој ги има претходно објавено, но толку е смешно што мислам дека вреди и повеќе пати да се пријави. Проверете сами :-)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Предлог за развој на еTрговијата

пријавена од osogovo пред 11 месеци, 1 седмица. (ebiznis.com.mk)

Интересен предлог како најбрзо и најлесно да ја развиеме еТрговијата во Македонија :-)

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Just a perfect day!!!

пријавена од ivana пред 1 година, 6 месеци. (smizla.mk)

Јас најдлабоко и искрено Ви се извинувам за моето отсуство од овој пост. Имено имав реален живот на кој морав адекватно да му се посветам...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Преглед: Web 2.0 Expo NY 2008

пријавена од Damjaan пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Преглед на настанот.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Бесплатни СМС кон сите мрежи во Македонија

пријавена од jucfaca пред 1 година, 6 месеци. (www.bluezone.com.mk)

Ова е навистина супер сајт.Има можност за испраќање на бесплатни СМС пораки кон сите мрежи во Македонија,а згора на тоа и прекрасен портал и многу начини за заработка и забава. Едиствен сајт кој е максимално транспарентен во однос на условите за употреба и приватноста,а има и валидна http заштита

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Шмизла у хороскоп

пријавена од ivana пред 1 година, 6 месеци. (smizla.mk)

Месечен хороскоп за шмизли :)

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Географска локација на шмизла

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Најпрвин би сакала да се извинам за мојот еднонеделен молк (иако немаше шмизловски претседателски избори), и овој треторазреден писател се засити од својот субјект, едноставно бараше уникатна шмизла во оваа наша стандаризираност. И тогаш реши да не го очекува невозможното…

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Слатки наши бубатори…

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Е најпрвин, ова се дечковци на иднината(т.е имаат иднина која барем е со исклучоци за да не биде обезбедена од мама и тато).Бубаторите се првите у маало кој добивале персонален сметач, ги пресметале варијаблите за целокупниот нивен друштвен живот...

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дали девојка ти е шмизла??

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Кога се набљудува шмизлата или пак можеби лично се дегустира, Ви се остава можност за компарација на истоимениот човечки вид. Имено како и секој деликатес тајните на неговото создавање се токму тие индивидуални состојќи кои се применети во него.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Најпопуларните друштвени мрежи во Македонија

пријавена од Damjaan пред 1 година, 8 месеци. (it.com.mk)

Споредба на популарноста кај македонските интернет корисници на најпопуларните друштвени мрежи.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Потрага по совршената жртва

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

На ниту една шмизла не и е потребна храброст, таа е како ХИ-МЕН со одамна изгубен химен…Откако ги открива своите потенцијали започнува нејэината изградба.

12 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Манифест на една Шмизла

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Добредојдовте во правилникот эа работа на една шмиэла!!!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови