Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот onlythecreative, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Gort! Klaatu barada nikto!

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 10 месеци. (www.solipamet.com)

Во Фајрфокс 3 бета 5 :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Совети за заштита на бебето при бременост

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Еве неколку илустрирани совети за заштита на бебето при бременост.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Луда кинеска уметност

пријавена од dr3amx пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Галерија слики на кинескиот уметник Ли Веј од Пекинг кој тврди дека овие слики не се правени со помош на компјутер туку се направени со помош на огледала, метални жици, скелиња и акробации.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Само една шанса во животот!

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Направи го тоа сега дури ја имаш шансата!

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Реклами за безбедност на работното место

пријавена од Maki пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Неколку реклами за тоа како работното место може да биде опасно по живот.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Стерео оптички илузии

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 12 месеци. (www.solipamet.com)

Со брзо движење на сликата помеѓу две перспективи, овие слики за мозокот се прикажуваат како 3-Д.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Demonoid is back! :)

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 12 месеци. (www.demonoid.com)

Насловот сè кажува! Ха! Уживајте :Р

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Помогнете во локализацијата на Ubuntu на македонски

пријавена од Арангел пред 2 години. (ufo.linux.net.mk)

Ubuntu е оперативниот систем што ќе се користи во сите македонски средни и основни училишта, на компјутерите што ги купи владата на РМ како дел од проектот „Компјутер за секое дете“. Помогнете и вие да се осигураме дека нашите деца ќе имаат можност да се образуваат со помош на софтвер на македонски.

9 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Сешто

Изворниот код на Windows Vista

пријавена од onlythecreative пред 2 години. (www.solipamet.com)

Деновиве се појави изворниот код на Windows Vista на Интернет, и еве го за сите да го видите!

1 коментар | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Забава

OSLiving најдобриот сајт за Open Source програми

пријавена од alifaan пред 2 години. (alifaan.cyberlounge.biz)

Сајт на кој можете да најдете голема база на Open Source програми. Вреди Да Се Види.

3 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Што е новo кај зергите во StarCraft 2

пријавена од ta4ka пред 2 години. (www.shoutitonline.com)

Во најновиот клип од старкрафт 2 одговорниот од Близард Chris Sigaty објаснува за сите подобрувања и upgrades на зергите како раса.

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Масовен протест против глобалното затоплување

пријавена од onlythecreative пред 2 години. (solipamet.blogspot.com)

Стотици илјади се собраа на овој протест...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава