Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот onlythecreative, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Жена

пријавена од vikt0r пред 1 година, 5 месеци. (www.solipamet.com)

Уморна, многу уморна. Сепак црнец е во прашање.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

„Тиквеш“ меѓу ТОП 30 светски вински брендови

пријавена од dasaf пред 1 година, 5 месеци. (www.broker.com.mk)

Винарската визба „Тиквеш“ е избрана меѓу 30-те водечки глобални вински брендови од страна на еден од најзначајните и најпознати светски саеми за прехрамбена индустрија – SIAL (www.sial.fr) во Франција.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Петиција за запирање на софтверските патенти во Европа

пријавена од Арангел пред 1 година, 5 месеци. (stopsoftwarepatents.eu)

Системот за патентирање се злоупотребува за да се ограничи конкуренцијата со цел економска добивка на малкумина, но не успева да промовира иновација. Околината на пазарот на софтвер ќе биде во поповолна позиција ако воопшто нема патенти врз софтвеорот. „НЕ“ за софтверските патенти во Европа!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Youtube: Пријавете содржина со навредлива содржина

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

Прво треба да имате содржина со навредлива тематика која повикува на омраза и нетрпение. Под видеото имате копче "Flag", од менито што ќе се отвори избирате Hateful or Abusive content и кликате Flag. Ајде, сторете го тоа.

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Анаконда и нилско коњче

пријавена од sinbos пред 1 година, 5 месеци. (www.solipamet.com)

Мора да се види ова,лакомо створење...

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Насилен криминал

пријавена од vikt0r пред 1 година, 5 месеци. (www.solipamet.com)

Ме потсети на ова реметење: http://makvideo.net/play.php?vid=541 LoL

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Омилена секс поза

пријавена од TargeT пред 1 година, 5 месеци. (srkaj.com)

Која е омилена секс поза на Никола Груевски? 69 + ддв.

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Првите слики од Star Trek XI

пријавена од Scorponok пред 1 година, 5 месеци. (maktrek.blogspot.com)

Првите слики од новиот Star Trek филм.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Излезе првиот број на Лугархија

пријавена од vikt0r пред 1 година, 5 месеци. (ezine.lugola.net)

Многу сме јаки!

24 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

И тротоарите не се тоа што беа

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (novica.softver.org.mk)

Граѓанин: Не гледам никаде да пишува. Бирократ: Не мора да пишува. Јас така викам.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Отворено писмо до министерот за образование на РМ

пријавена од capricorn пред 1 година, 5 месеци. (www.metamorphosis.org.mk)

По повод Меѓународниот ден на отворен пристап, Фондацијата Метаморфозис упати отворено писмо со повик до Министерството за образование и наука и Владата на РМ да покренат иницијатива со која ќе започне системско, брзо и ефикасно решавање на недостатокот на образовни содржини достапни на интернет.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Интервју со Никола Љушев, Вип

пријавена од kzograf пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

Околу корпоративното владеење, оддржување на односи со клиенти, промовирање и имиџ, инволвираноста на ВИП во разновидни маркетинг кампањи...

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Краен испит

пријавена од strumjan пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Се надевам дека ова ќе го прочитаат барем 5 средношколци и ќе го рашират зборот и идејата на постов. Не кажувајте од кого е напишана/речена, само ебено раширете ја и спроведете ја! Честит ден на револуцијата!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Бидна Манаки протестот во Скопје

пријавена од molika пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Протест кој пред се` ја отсликува граѓанската иницијатива, протест кој покажува каде е македонскиот граѓанин во поглед на свесноста за сопственото.Протест кој го отсликува самоволието на оние кои се на функција, протест кој покрена многу прашања за кои ниту една партија немаше смелост да ги покрени.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Препознавање на глас во Виста

пријавена од Maki пред 1 година, 6 месеци. (www.solipamet.com)

Како да програмирате во Виста најефикасно.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава